Uusimmat

Viking Line tuo kesäksi lapsiperheille kuuden tunnin päiväristeilyt Helsingistä

M/S Mariella ja M/S Gabriella tarjoavat kuuden tunnin Piknik-päiväristeilyn Helsingistä Tallinnaan ja takaisin.

M/S Mariellan ja M/S Gabriellan lisälähdöt Tallinnaan jatkuvat elokuun puoliväliin asti.

Helsinki–Tukholma-linjalla liikennöivien M/S Mariellan ja M/S Gabriellan kesäiset lisälähdöt on suunnattu erityisesti lapsiperheille ja lasten kanssa matkustaville. Laivojen kokousosastot on muutettu Ville Vikingin Seikkailusaariksi ja koko risteilyohjelma on suunniteltu etenkin pieniä matkustajia silmällä pitäen.

Muksupiknik-päiväristeilyillä voi oppia uutta jännittävässä Itämerilaboratoriossa, osallistua keppihevoskisoihin, nähdä pimeässä hohtavien nukkejen tanssivan hauskassa Kummituksia laivalla -nukkemusikaalissa ja opetella taikatemppuja taikurikoulussa.

Päiväuniinkin on hyvä mahdollisuus, sillä Muksupiknik-päiväristeilylle voi myös varata hytin. Vanhemmille on tarjolla merihintaisia ostoksia ja monenlaisia makuelämyksiä.

Kesällä 2018 on myös katettu uusi, Ruotsin juniorikokkimaajoukkueen suunnittelema laadukas lasten buffet.

– Muksupiknik-päiväristeily on oiva tapa viettää hauska lomapäivä vaikkapa lastenlasten kanssa vanhempien ollessa töissä. Ville Vikingin Seikkailusaaret tarjoavat pelejä, leikkejä ja ohjattua ajanvietettä perheen pienimmille. Matkaan lähtö Helsingin keskustasta on helppoa, kun autonkin voi halutessaan pysäköidä laivalle päiväretken ajaksi, Viking Linen tuotepäällikkö Jaakko Ahti vinkkaa.

Piknik-päiväristeilyjen aikataulut Helsingistä Tallinnaan 12.8.2018 asti

HEL→TAL
10.30 → 13.15

TAL→HEL
14.00 → 16.50 (vuoropäivin Mariella/Gabriella)