Uusimmat

Viking Line keskeyttää liikennöinnin Helsinki‒Tukholma-reitillä

Viking Line keskeyttää Mariellan ja Gabriellan liikennöinnin Helsinki‒Tukholma-reitillä 18.3.‒13.4.2020 väliseksi ajaksi. 

Mariellan viimeinen vuoro on 17. maaliskuuta Tukholmasta Helsinkiin, ja Gabriellan viimeinen vuoro on Tukholmasta Helsinkiin 18. maaliskuuta.

Viking Line noudattaa hallituksen linjaamia toimenpiteitä, joiden takia maan rajat suljetaan.

”Säilyttääksemme huoltovarmuuden Suomen ja Ruotsin välillä, jatkuu liikennöinti Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä”, sanoo Viking Linen toimitusjohtaja Jan Hansen.

Huoltovarmuuden takia Viking Line liikennöi edelleen kerran päivässä Tallinnasta Helsinkiin ja takaisin kuutena päivänä viikossa.

”Tilanne on hyvin erikoislaatuinen ja haluan välittää kiitokseni kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja erityisesti omalle henkilökunnallemme kaikesta ymmärryksestä, jota he ovat osoittaneet näissä vakavissa olosuhteissa”, jatkaa Jan Hansen.

Viking Line ottaa järjestyksessä yhteyttä matkustajiin, joilla on varaus perutuille lähdöille. Kaikkia Mariellalle ja Gabriellalle ajalle 18. maaliskuuta. ‒ 13. huhtikuuta 2020 tehtyjä varauksia koskee maksuton siirto- ja peruutusturva. 

Viking Cinderellan ja Rosellan kaikki risteilyt perutaan

Viking Line on perunut myös kaikki Cinderellan lähdöt torstaihin 16. huhtikuuta 2020 asti. Viking Cinderella tekee risteilyjä Maarianhaminasta Tukholmaan.

Samoin m/s Rosellan liikennöinti Maarianhaminan ja Kapellskärin välillä on keskeytynyt 13. huhtikuuta 2020 asti.

Viking XPRS päivittäin Tallinnaan

Viking Line muuttaa 17. maaliskuuta 2020 alkaen Helsinki‒Tallinna-reitillä liikennöivän Viking XPRS:n aikataulua. Laiva kulkee Tallinnasta Helsinkiin ja takaisin kerran päivässä kuutena päivänä viikossa.

XPRS:n poikkeusaikataulu on voimassa ainakin maaliskuun loppuun asti.