Uusimmat

Viiden tähden loma Varsovassa – Raffles Europejski avautuu remontin jälkeen

AccorHotels avaa Raffles Europejskin ovet yhdessä Puolan ikonisimmista rakennuksista. Vuoden remontoimisen jälkeen 160-vuotias kiinteistö palaa nyt päivänvaloon ja nostaa samalla ylellisyyden standardia Varsovassa.

Hotellista tulee Raffles-luksushotelliketjun kolmas eurooppalainen kohde.

Hotelli tarjoaa 106 tyylikästä huonetta ja joitakin Varsovan suurimmista sviiteistä.

Huoneet on sisustettu yhteistyössä paikallisten arkkitehtien ja suunnittelijoiden kansa klassiseen puolalaiseen tyyliin säilyttäen yksityiskohtia alkuperäisestä sisustuksesta.

Raffles Europejskin yleisissä tiloissa on näkyvissä vaikuttava kokoelma puolalaisen taiteen parhaita paloja. Hotellin Art Collection -taidekokoelma koostuu lähes 500 taideteoksesta, jotka on hankittu yli 120 taiteilijalta.

Hotellin kylpylässä, joka on yksi Varsovan suurimmista, vieraat voivat nauttia kattavasta hoitotarjonnasta. Täällä he voivat myös uida hotellin uima-altaassa, jossa on edelleen alkuperäinen 60-luvulta peräisin oleva mosaiikki.

Ravintolassa tarjoillaan kauden mukaan vaihtuva menu, jossa on käytetty paikallisia raaka-aineita.

The Long Barissa, joka on Raffles-tuotemerkin tunnettu baari, vieraat voivat nauttia jonkun hotellin nimikkodrinkeistä. Nautiskelijoille hotelli tarjoaa myös oman sikariloungen ja konditorian.

– Varsova on suosittu ja jatkuvasti kasvava matkakohde pohjoismaisille matkailijoillemme. Raffles Europejski tarjoaa legendaarista Raffles-palvelua, joka tunnetaan ympäri maailmaa, monia gastronomisia herkkuja sekä laajan valikoiman muita ensiluokkaisia palveluita, sanoo AccorHotelsin Pohjoismaiden myynti- ja jakeluvastaava Jan Birkelund.

Raffles Europejskista tulee kolmas eurooppalainen kohde, ja se on yksi yhteensä yhdestätoista Raffles Hotels & Resorts -kohteesta ympäri maailmaa.

Seuraavaksi ovat vuorossa Raffles London, Raffles Boston Back Bay ja Raffles The Palm Dubai, joka on juuri nyt rakenteilla.

Huonevaraukset booking.comista:
Raffles Europejski