Uusimmat

Vierumäki Resort Hotel avautui – Scandic myi hotellin Vierumäki Country Club Oy:lle

Vierumäen hotellitoiminnot siirtyivät lokakuun alussa Vierumäki Country Club Oy:n omistukseen. Hotelli jatkaa Vierumäki Resort Hotel-nimellä.

Vierumäen urheilukeskuksessa sijaitsevassa Vierumäki Resort Hotellissa on 180 huonetta.

Hotellista löytyy saunan ja kuntohuoneen lisäksi juhla- ja kokoustiloja, ravintoloita, Day Spa sekä keilarata.

Vierumäki Resort Hotellissa voi nauttia majoituksesta keskellä Vierumäen monipuolisia urheilu- ja vapaa-ajanpalveluita. Lähistöllä sijaitsee golf-kenttä ja alueen muihin harrastusmahdollisuuksiin kuuluu muun muassa keilailua, luistelua ja kalastusta.

Vara huone booking.comista: Vierumäki Resort Hotel x

– Vierumäki pystyy nyt tarjoamaan kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen liikunnan- ja hyvinvoinnin ystäville. Nyt kaikki palvelut saa yhdestä pisteestä. Hotelli on arvokas lisä yritys- ja vapaa-ajan asiakkaillemme, sanoo Vierumäki Country Clubin toimitusjohtaja Heikki Hietanen.

Hotelli on kuulunut Scandic-ketjuun 2010-luvun alusta. Vierumäki Country Club Oy:n Scandic Hotels Oy:n tekemällä sopimuksella hotellitoiminnot siirtyvät Vierumäki Country Club Oy:lle. Kaupan arvo on noin 17 miljoonaa Ruotsin kruunua.

Hotelli poistuu Scandic-ketjun hotellitarjonnasta, varausjärjestelmistä sekä kanta-asiakasohjelmasta 1. lokakuuta 2017 lähtien.

– Olemme erittäin iloisia, että Vierumäki Country Club on hotellin uusi operaattori. Meille oli tärkeää löytää tälle upealle kohteelle sopiva operaattori, jolla on halu tukea ja kehittää Vierumäen hotellipalveluita osana alueen kokonaisuutta, sanoo Scandic Hotels Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

Voimassa olevat varaukset siirretään Vierumäki Resort Hotellille varauksen tekohetkellä voimassa olevilla ehdoilla ja hinnoilla. Scandicin kanta-asiakas edut ovat voimassa varauksille, jotka on tehty ennen 1.10.2017.

Huonevaraukset:

Vierumäki Resort Hotel – varaa booking.comista