Uusimmat

Unituristeille tarkoitettu Sleep Well -majoituspaketti Clarion Hotel Aviapolis-hotelliin

Clarion Helsinki Airportin hotellihuone

Riittävästä unesta on tulossa terveellinen trendi, johon panostetaan esimerkiksi nukkumalla eri paikoissa. Nyt Clarion Hotel Aviapolisissa on unituristeille tarjolla Sleep Well -majoituspaketin, jonka keskiössä on hyvä uni.

Unitutkija Markku Partisen mukaan unen ja levon merkitys ymmärretään nykyään paremmin kuin ennen. Riittävästä unesta on tulossa terveellinen trendi, johon panostetaan esimerkiksi nukkumalla eri paikoissa. 

Esimerkiksi stressi huonontaa selvästi unen laatua. Untaan voi puolestaan parantaa terveellisillä elämäntavoilla ja säännöllisellä päivärytmillä. Myös paikan eli unimaiseman vaihtamisella voi olla hyvä vaikutus uneen.

Clarion Hotel Aviapolis on tuonut myyntiin uudenlaisen hotelliyön konseptin, joka keskittyy hyvään uneen.

Sleep Well -majoituspaketti sisältää yön hyvin äänieristetyssä, kodikkaassa huoneessa Vantaalla sijaitsevassa Clarion Hotel Aviapoliksessa ja unta tukevia oheistuotteita, kuten Familonin erityinen viiden tyynyn tyynymenu, rauhoittumiseen suunniteltu soittolista, lajitelma Pukka-haudukkeita ja aromaattisia kylpytuotteita.

– Hotel Aviapolisin huoneet on suunniteltu tavallista hiljaisemmiksi, koska lentokentän läheisyyden takia hotellissa yöpyy paljon lentohenkilökuntaa, jolle lepoajat ovat tärkeitä, sanoo Clarion-hotellien kaupallinen johtaja Outi Hartman.

Hotel Aviapoliksen huoneissa vieraan on myös mahdollista säätää huoneen lämpötila itselleen mieluisaksi. Lisäksi huoneista löytyy pimennysverhot ja huoneiden sänkyjen viereen on sijoitettu pistorasiat siten, että ne mahdollistavat esimerkiksi uniapneaa sairastavien CPAP-laitteen käytön ilman erillisiä jatkojohtoja.

Katso huonehinnat ja varaa huone booking.comista: Clarion Hotel Aviapolis