Uusimmat

TUI lisää suoria lentoja maakunnista – syyslomaviikoille lisävuoroja

Matkanjärjestäjä TUI lisää maakuntakentiltä lähtien lomalentojen määrää.

Vuoteen 2017 verrattuna maakuntakentiltä on tänä kesänä lentoja peräti 45 prosenttia enemmän.

Kaikista kesäkauden maakuntalennoista on varattu jo 77 prosenttia, joten syyslomaviikoille TUI on hankkinut jopa lisälähtöjä.

− ­On hienoa, että kysyntä maakuntalennoille on ollut näin vilkasta. Mielellämme vastaamme kysyntään tarjoamalla lisää suoria lähtöjä eri puolilta Suomea, sanoo TUI Finlandin digitaalisesta myynnistä vastaava Anna-Maria Mettin.

TUI on tuplannut suorien lomalentojen määrän esimerkiksi Oulusta tälle kesäkaudelle. Myös Vaasasta, Tampereelta, Kuopiosta, Kokkolasta, Porista ja Kajaanista on entistä enemmän kotikenttälähtöjä. Kohdevalikoimaakin on pystytty hieman kasvattamaan muutamalla uutuuskohteella.

− Oulusta pääsee nyt suoraan myös Kreetalle ja Bulgariaan. Tampereen kesäuutuus on Rodos ja Vaasan puolestaan Kreeta, kertoo Mettin.

Kesälomamatkoja varataan juuri nyt kiihtyvällä tahdilla, mutta erityisesti lapsiperheissä on aloitettu jo syyslomamatkojen varaaminen.

− Lokakuussahan kohdevalikoima on laajimmillaan, kun avoinna on vielä Välimeren kohteita, mutta myös matkustuskausi Kanariansaarille on aluillaan. Hotelleissakin on vielä hyvin valinnanvaraa, mutta kivat perhehuoneet myydään yleensä loppuun ensimmäisinä, vinkkaa Mettin.