Uusimmat

TUI kesä 2017: Dublin ja Amsterdam – uudet kaupunkikohteet

TUI Finland laajentaa kaupunkilomien tarjontaa aloittamalla matkat Dubliniin ja Amsterdamiin.

Molemmat kohteet ovat reittilennoilla tehtäviä omatoimisia valmismatkoja.

TUIlla on myynnissä Suomessa 18 kaupunkilomakohdetta.

Dublin ja Amsterdam tarjoavat matkailijoille kulttuuria, elämyksiä ja rentoa lomailua.

– Kysyntä kaupunkilomakohteille on ollut kasvava siitä asti, kun lanseerasimme ne reittilennoin viime vuoden lopulla, sanoo TUI Finlandin PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen.

Dublinilla on rikas historia ja se tarjoaa matkailijoille lukuisia nähtävyyksiä ja elämyksiä.

Dubliniin on varattavissa 3-5 päivän pituisia matkoja. Matkoja tehdään Helsingistä Dubliniin toukokuusta syyskuun 2017 loppuun torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Amsterdam – siltoja ja kanavia

Pohjolan Venetsiaksikin tituleerattu Amsterdam on täynnä nähtävää ja koettavaa. Tulppaanien ja puukenkien lisäksi kaupunki tarjoaa historiaa ja kulttuuria, romanttisia siltoja ja kanavia, ostoselämyksiä, sekä kulinaristisia nautintoja.

Amsterdamiin on varattavissa 3-5 päivän pituisia matkoja. Matkoja on saatavilla maaliskuun puolivälistä syyskuun 2017 loppuun torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Kaupunkikohteiden hotellit on valittu huolellisesti niiden keskeisen sijainnin ja asiakasarvioiden mukaan. Hotellit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä nähtävyyksiä ja maamerkkejä. Hotellien tähtiluokitus on kolmesta viiteen tähteen, ja tämän lisäksi hotellit ovat saaneet Tripadvisor -matkailusivuston arvosteluissa yli 4 pistettä.

Kaupunkilomien hotelli- ja lentopaketteja, suojaa valmismatkalaki.