Uusimmat

Tel Avivista Lähi-idän bilepääkaupunki – parhaat underground-klubit

Tel Aviv on alkanut houkutella tanssikulttuurin kärkinimiä sekä yhä useampia teknosta ja vilkkaasta yöelämästä pitäviä matkustajia.

Tel Avivista onkin kehittynyt Lähi-idän bilepääkaupunki.

Kaupungissa voi nauttia kuumasta Välimeren ilmastosta, rantamaisemista, hedonistisesta tunnelmasta ja nuoresta, kansainvälisestä seurasta.

Kaupungin underground-klubeja voi itse asiassa verrata Euroopan kuuluisimpaan teknopolitaniin eli Berliiniin.

Kaupungista löytää Lähi-idän kuumimpiin kohteisiin kuuluvan kaupungin trendikkäimpiä underground-paikkoja.

Jimmy Who [Electro/Techhouse]

Suosittu Jimmy Who löytyy jokseenkin huomaamattomasta rakennuksesta kuuluisan Rothschild Boulevardin varrelta. Sisällä odottavat haalistuneet tapetit, ikkunattomat seinät ja hämärä valaistus. Tänne tullaan tanssimaan paikallisten tiskijukkien soittaman elektron ja indie-musiikin tahdissa.

Sputnik Bar [Tribal/Psy-Trance/Techno/Electronic]

Vuonna 2016 avattu Sputnik Bar tunnetaan paikkana, jossa yhdistyvät underground-musiikki sekä futuristisen retro taide ja design. Musiikista vastaavat live-esiintyjät ja paikalliset DJ:t. Joka maanantai baarissa on People are Strange -teemailta.

Teder.FM [Live-musiikkia/Radiolähetyksiä/Rentoa tunnelmaa/Esityksiä]

Suosittu Teder.FM löytyy suljetulta sisäpihalta vanhan gallerian keskeltä. Siellä voi nauttia live-musiikista ja DJ-esityksistä sekä julkkiskokki Eyal Shanin pizzoista. Täydellinen illanviettopaikka vähän vaihtoehtoisissa puitteissa.

Beit Maariv [Techno/House/Electronic]

Myös tämä klubi on perustettu tavallisesta poikkeavaan ympäristöön: Israelin suurimpiin kuuluvan sanomalehden entisiin toimistotiloihin. Se tunnetaan musiikista ja erityisesti viikonlopuista, jolloin siellä soivat sekä paikallinen että ulkomainen house ja tekno. Arkena kuullaan myös muita tyylilajeja, esimerkiksi hip hopia ja trancea.