Uusimmat

Tanskan Legolandissa avautui linnamainen Castle-hotelli

Tanskan Legolandissa® on avautunut linnamainen Legoland Castle-hotelli, joka on Legolandin suurin investointi kautta aikojen.

Vieraat saavat kokemuksen asumisesta todellisessa linnassa. Kahdesta eri rakennuksesta koostuvassa Legoland Castle -hotellissa on kaikkiaan 142 Lego-teemaista huonetta, ja korkeutta 25 metriä.

Hotellissa majoittuu yli 700 vierasta, joten Legolandissa aiempina vuosina ollut pula majoituspaikoista helpottuu.

Linnateema näkyy jo hotellin vastaanottoaulassa, sillä vierailija saapuu linnamaiseen miljööseen. Sadunomainen teema jatkuu hotellihuoneissa, jotka on sisustettu ritari-, prinsessa- ja noitateeman mukaisesti.

Legoland Castle-hotellin Ritarihuone

Hotellin  teemaravintolan yhteydessä on oma sisäleikkipaikka lapsille. Myös linnan pihalla on suuri leikkialue perheen pienimmille.

– Olemme suunnitelleet ja rakentaneet uutta hotelliamme neljän viime vuoden ajan ja odotamme innolla vieraitamme ja heidän reaktioitaan, kun he saapuvat hämmästyttävään Lego-universumiin, kertoo Legoland Billundin johtaja Christian Woller.

Tekstimainos: Varaa huone Legoland Castle-hotellista

Legolandin uutuutena aito ritarinäytös

Tanskan Legolandin tämän vuoden uutuuksia on myös tapahtuma-alueella toukokuun alussa käynnistyvä aito ritariseikkailu, Battle of the Brick, jossa ritarit seikkailevat hevosten selässä ja mittelevät taitojaan toisiaan vastaan. Ritarit tarvitsevat myös katsojien apua voittaakseen tavoitellun LEGO-palkinnon.

Legoland-teemapuiston 147 000 neliömerin alueella on tänä vuonna 50 erilaista koko perheen vierailukohdetta, kuten Miniland, Duplo® land, Minilaivat, LEGO® Ninjago-maailma, Polar Land, jännittävä Seikkailu-alue, Merirosvo-alue laivoineen, karuselleineen ja leikkikanuunoineen , jännittävä 2500 neliön kokoinen Ritareiden valtakunta tai villin lännen maailmaan johdattava Legoredo Town.

Kaikkiaan teemapuiston rakentamiseen on käytetty 65 miljoonaa Lego®palikkaa.

Tanskan Legolandissa sijaitsee myös muun muassa huikea näköalatorni hisseineen ja Atlantis by Sea Life –alue, jossa nähdään erilaisia meren asukkaita mahdollisimman aidossa ympäristössään.

Vuonna 1968 perustetun Tanskan Legolandin kävijämäärä ylitti 50 miljoonaa kävijää jo vuonna 2012.