Uusimmat

Suomalaiset suosivat Espanjaa ja skandinaavisia pääkaupunkeja tämän vuoden syyslomalla

Norwegian listasi syysloman suosituimmat kohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoillaan.

Yllättäjinä listalle nousivat skandinaaviset pääkaupungit Tukholma, Kööpenhamina ja Oslo.

Mahdollisuus joko pitkään viikonloppuun tai koko viikon lomaan näkyy myös Norwegianin kymmenen suosituimman kohteen listalla.

Norwegianin suosituin syyslomakohde Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla on Malaga ja kymmenen suosituimman kohteen listalta löytyvät myös Alicante, Barcelona ja Palma de Mallorca

– Espanjan kohteet ovat perinteisesti olleet edustettuina vahvasti syyslomasuosikkien listalla ja niin on tänäkin vuonna, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian kertoi aiemmin tänä syksynä lisäävänsä merkittävästi kapasiteettia suosittuihin kohteisiin Espanjassa. Kapasiteetti kasvaa kaikkiaan 200 000 paikalla lennoilla Malagaan, Alicanteen, Barcelonaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle.

Syyslomasuosikkilistan yllättäjiä ovat skandinaaviset pääkaupungit Tukholma, Kööpenhamina ja Oslo, joita ei ole syyslomasuosikkien listalla viime vuosina nähty.

– Kaikki kolme skandinaavista pääkaupunkia tarjoavat itsessään mielenkiintoista nähtävää, hyviä ostosmahdollisuuksia ja paljon ravintolaelämyksiä syyslomalle, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Hän näkee myös toisen syyn skandinaavisten pääkaupunkien suosioon juuri nyt – Norwegianin kaukolentojen suosio kasvaa jatkuvasti Helsingistä lähtevillä lennoilla.

Monet lentävät esimerkiksi Yhdysvaltoihin yhdellä vaihdolla joko Tukholman, Oslon tai Kööpenhaminan kautta.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta tämän vuoden syyslomaviikolla

1. Malaga
2. Lontoo
3. Arlanda (Tukholma)
4. Kööpenhamina
5. Alicante
6. Rooma
7. Barcelona
8. Palma de Mallorca
9. Oslo
10. Split (Kroatia)