Uusimmat

Solo Sokos Hotel Torni Tampereelle Luxury Hotel of the Year -tunnustus

Solo Sokos Hotel Torni Tampere sai tunnustuksen tasokkaasta palvelustaan ja tarjoamastaan kokonaisvaltaisesta hotellielämyksestä.

Kiitosta tuli myös yksilöllisestä ja korkeatasoisesta palvelusta, loistavasta sijainnista sekä sopivuudestaan niin vapaa-ajan- kuin työmatkaajille. 

– Jo neljättä kertaa saatu palkinto osoittaa, että olemme onnistuneet vaalimaan huippulaatua vuodesta toiseen, sanoo Solo Sokos Hotel Torni Tampereen hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.  

Hotelli on voittanut Modern Luxury Hotel of The Year -palkinnon myös vuosina 2015, 2017 ja 2018. 

The Luxury Travel Guide myöntää palkintoja eri kategorioissa maakohtaisesti, maanosittain ja maailmanlaajuisena. Palkintoja myönnetään muun muassa parhaille hotelleille, lentoyhtiöille ja muille matkailualan palveluja tarjoaville. Voittajat valitsee raati, joka muodostuu Luxury Travel Guiden asiantuntijoista ja vierailijatuomareista.

Tekstimainos: Matkalla Tampereelle? Varaa huone Solo Sokos Hotel Tornista booking.comista

Kilpailussa hotelleja tarkastellaan innovatiivisuuden ja designin, sijainnin, huoneiden viihtyvyyden, ravintolatarjonnan, palvelun laadun, markkinoinnin ja brändäyksen, teknologian hyödyntämisen sekä kestävän kehityksen näkökulmasta.Voittajan valintaan vaikuttaa merkittävästi myös hotellin asiakkaiden sille antama palaute.