Uusimmat

Scandic vahvasti mukana Rovaniemen matkailubisneksessä – kolme hotellia keskustassa

Rovaniemen keskustan kaksi perinteikästä hotellia Pohjanhovi ja Polar ovat muuttuneet Scandiceiksi. Rovaniemellä toimii kolme Scandic-ketjuun kuuluvaa hotellia.

Booking.com

Pohjanhovi on historiallinen ja legendaarinen hotelli Rovaniemellä. Vuonna 1936 avattu alkuperäinen hotelli Pohjanhovi vaurioitui lähes kokonaan Lapin sodan yhteydessä vuonna 1944, kun saksalaiset räjäyttivät hotellin. Uusi hotelli avattiin vuonna 1947.

Hotelli Polar on niin ikään legendaarinen maineeltaan. Polar avattiin vuonna 1960, ja sitä pidettiin aikanaan jopa hienoimpana hotellina Suomessa. Tällä hetkellä Polar on avoinna ainoastaan sesonkihotellina joulukuusta-maaliskuuhun.

– Scandic on nyt Rovaniemen suurin majoittaja, kun Pohjanhovi ja Polar -hotellit majoittavat vieraita lähes 300 huoneessa. Scandicilla on lisäksi ennestään hotelli Rovaniemellä, kertoo hotellinjohtaja Sanna Sandgren.

Rovaniemi on kansainvälisesti erittäin vilkas ja kehittyvä matkailukaupunki. Rovaniemen matkailubrändiä on jo vuosien ajan kehitetty joulupukin virallisena kotikaupunkina. Vetovoimatekijöinä Rovaniemellä ovat myös revontulet, Lapin upea luonto ja talviaktiviteetit poro- ja huskysafareineen.

Huonevaraukset Scandic-hotelleihin Rovaniemellä

Scandic Rovaniemi
Scandic Polaris
Scandic Polar