Uusimmat

Scandic-hotellit Imatralle, Kouvolaan ja Mikkeliin

Cumulus Resort Imatran Valtionhotelli, Cumulus City Mikkeli ja Cumulus City Kouvola ovat muuttuvat Scandiceiksi. Uusien hotellien myötä Scandic saa aiempaa vahvemman otteen loma- ja vapaa-ajanmatkailusta.

Scandic on perinteisesti ollut vahva erityisesti kaupungeissa ja bisnesmatkailussa. Nyt se saa entistä vahvempaa jalansijaa myös loma- ja vapaa-ajan matkailusta.

– Etenkin yritysasiakkaamme arvostavat valtakunnallista hotellipeittoa. Toimiessamme nyt 70 hotellilla 31 eri paikkakunnalla voimme sanoa olevamme valtakunnallinen hotelliyritys, mitä emme ennen joulukuista kauppaa olleet, sanoo Scandicin toimitusjohtaja Aki Käyhkö.

– On hienoa, että Imatran Valtionhotelli on palannut kotiin, Käyhkö jatkaa.

Hotelli oli Scandicin omistuksessa vielä vuonna 2005.

Imatrankosken partaalla Imatralla sijaitseva, vuonna 1903 valmistunut arkkitehti Usko Nyströmin suunnittelema jugendlinna voitti joulukuussa 2017 toistamiseen tittelin Suomen kauneimpana rakennuksena. Sitä äänestivät sekä arkkitehdit että tavalliset kansalaiset. vin

Lomalaiset panostavat hyvinvointiin

– Asiakkaat ovat tänä päivänä hyvin laatutietoisia ja tietävät, mitä haluavat. Vapaa-ajan matkustajat satsaavat tänä päivänä hyvinvointiin ja nauttivat laadukkaasta majoittumisesta sekä hyvästä ruoasta, sanoop Imatran Valtionhotellin hotellinjohtaja Riitta Jokinen.

Bisnesmatkustajien toiveissa ovat tilavat huoneet, työskentelymahdollisuudet sekä majoittumisen vaivattomuus.

Imatran Valtionhotellin asiakkaat ovat arkisin pääasiassa kotimaisia bisnesmatkustajia. Viikonloppuisin ja kesäisin hotellin täyttävät kotimaiset vapaa-ajanmatkustajat. Tyypillisin asiakas on keski-ikäinen pariskunta. Venäjän raja sijaitsee vain kuuden kilometrin päässä, ja hotellissa vieraileekin paljon myös venäläisiä asiakkaita. Osa majoittujista käy päivittäin Venäjän puolella töissä ja majoittuu Imatran Valtionhotellissa.

Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Helmikuun lopusta lähtien Scandic on ottanut haltuunsa jo 11 Cumulus-hotellia.

Huonevaraukset:

Scandic Imatran Valtionhotelli
Scandic Mikkeli
Scandic Kouvola