Uusimmat

Scandic-hotelli avautui Kemiin ja Hyvinkäälle

Scandic Kemi

Kemin ja Hyvinkään keskustahotellit ovat muuttuneet Cumuluksista Scandiceiksi.

Scandic Kemi on 184 huoneellaan paikkakunnan suurin hotelli. Kemin keskustassa sijaitsevassa hotellissa on useita ravintoloita ja erikokoisia kokoustiloja. Se on myös kaupungin ainoa hotelli, jossa on uima-allas.

– Viime vuosina alueen vetovoima aasialaisten turistien keskuudessa on ollut hurja, ja aasialaisten matkanjärjestäjien kiinnostus hotelliamme kohtaan on ollut kasvussa. Siten on tärkeää, että esimerkiksi aamiaispöydästämme löytyy vaihtoehtoja niin taiwanilaiselle turistiryhmälle kuin tehtaille suuntaavalle työmiesporukallekin, sanoo Scandic Kemin hotellinjohtaja Kimmo Knuuti.

Lapin maakunnassa Kemijoen suistossa sijaitseva Kemi on viime vuosina kohottanut profiiliaan matkailukohteena. Erityisesti talvisesonki vetää matkailijoita Kemiin. Kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Kemin lumilinna ja jäänmurtaja Sampo, joka valjastettiin matkailukäyttöön vuonna 1988.

Scandic Hyvinkää on suosittu liikemieshotelli

Hyvinkään ydinkeskustassa sijaitseva Scandic Hyvinkää on suosittu erityisesti liikematkustajien keskuudessa. Myös Kytäjä Golfin tasokkaat golfkentät sekä Suomen Rautatiemuseo ja Hyvinkääsali kutsuvat vierailijoita alueelle.

– Legendaarinen Hopealyhdyn iltaravintola säilyy edelleen Hopealyhtynä. Martinan paikalle avaamme uuden ravintolan, kertoo Scandic Hyvinkään hotellinjohtaja Marika Nieminen.

Asiakas huomaa hotellien omistajan vaihtumisen siitä, että hotellien kaikki kyltit, tuotteet ja materiaalit on vaihdettu Scandic-brändin mukaisiksi.

Pohjoismainen hotellialan edelläkävijä Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Scandic on ottanut nyt haltuunsa jo 30 Cumulus-hotellia ja vahvistanut businesmatkailun lisäksi otettaan loma- ja vapaa-ajan matkailusta. Kesäkuun 5. päivä muutetaan viimeinen Cumulus-hotelli Scandiciksi.

Huonevaraukset

Scandic Kemi huonevaraukset
Scandic Hyvinkää huonevaraukset