Uusimmat

Scandic Eden Nokia -kylpylähotelli avautui uudistettuna ─ trooppista tunnelmaa

Scandic Eden Nokia

Scandic Nokia Edenin peruskorjauksessa uuden ilmeen ovat saaneet kylpylätilat, hotellin aula ja vastaanotto, sekä suurin osa huoneista.

Hotellin alkuperäiset 1990-luvulla valmistuneet huoneet ja kylpyhuoneet on nyt uudistettu kokonaisuudessaan. Esimerkiksi käytössä on huonekohtainen ilmastointi, joka tuo viihtyisyyttä erityisesti kesäaikaan. Huoneiden vihreää värimaailmaa on haettu tropiikin luonnosta.

Huoneet on varustettu Cromecast-suoratoistojärjestelmällä, joka mahdollistaa suosikkiohjelmien katsomisen ja musiikin kuuntelun omista mobiililaitteista huoneen suurelta 49-tuumaiselta näytöltä.

Hotellissa vierailee runsaasti lapsiperheitä.

”Monet palveluistamme onkin suunniteltu lapsiperheiden toiveet ja tarpeet huomioiden”, sanoo hotellinjohtaja Marco Sylvelin.

Perhelomailijat on huomioitu esimerkiksi huoneiden lisävuoteiden suunnittelussa. Päivisin lisävuoteet saa helposti piiloon kiinteiden vuoteiden alle, jolloin perheelle jää enemmän tilaa huoneessa olemiseen.

Huonevaraus booking.comista: Scandic Nokia Eden

Trooppista tunnelmaa, lämpöisiä saunoja ja ämpärisuihku  

Scandic Nokia Edenin viihdekylpylä on 1 500 neliömetrin kokoinen, josta löytyy muun muassa liukumäki ja poreallas. Erilaisia löylyjä voi testata perinteisessä suomalaisessa saunassa, matalalämpöisessä hemmottelusaunassa tai höyrysaunassa.

Korjauksen yhteydessä pesuhuoneiden ja pukutiloihin on saatu uusi, leikkisä ilme. Suihkussa voi esimerkiksi kokeilla elämyksellistä ämpärisuihkua. Kesäaikaan pääsee nauttimaan myös ulkoaltaasta auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Huonevaraus booking.comista: Scandic Nokia Eden