Uusimmat

Scandic avasi Seinäjoelle hotellin

Scandic laajensi toimintaansa Seinäjoelle, kun entinen Cumulus-hotelli siirtyi Vapunpäivänä Scandic-hotelliketjuun.

Scandic Seinäjoki sijaitsee aivan kaupungin keskustassa rautatieaseman lähellä. Hotellissa on 135 huonetta. Hotellin pysäköintipaikat ovat ilmaisia.

Tyypilisin asiakas Seinäjoen Scandicissa on hieman yli 30-vuotias työmatkalla oleva mies. Monet tulevat pitämään kokousta hotelliin, sillä kokoustiloja on seitsemän.

– Aikaisemmin hotelli tunnettiin maakunnan viihdekeskuksena, nykyään meidät tunnetaan etenkin erinomaisena kokoushotellina. Monipuoliset kokoustilat sekä keskeinen sijainti vetävät kokousasiakkaita, hotellinjohtaja Ari Toivonen kertoo.

Akateemikko Alvar Aalto lounasti aikoinaan rakennuksen ravintolahotellissa. Scandic Seinäjoen näyttävä kokoustila kulkee tänä päivänä Aalto-kabinetti-nimellä.

Terveelliset elämäntavat ja ruoan merkitys ovat nykyhotellivieraalle entistä tärkeämpiä.

-Aamiainen on yhä keskeisempi osa asiakaskokemusta. Monipuolisia tuotteita arvostetaan ja sitä, että erityisruokavaliot on huomioitu. Työmatkustajat tulevat aamiaiselle yhä aikaisemmin. Lounaalla terveellisyystrendi näkyy siinä, että runsas salaattipöytä kerää kehuja, Ari Toivonen summaa.

Hotelli siirtyi Scandic-ketjuun Vapunpäivänä, jolloin vaihdettiin hotellin kyltit, tuotteet ja materiaalit Scandic-brändin mukaiseksi.

Huonevaraukset:
Scandic Seinäjoki huonevaraukset