Uusimmat

Scandic avaa uuden hotellin Kööpenhaminan keskustaan

Pohjoismainen hotelliketju Scandic avaa Kööpenhaminan Tivolin viereen uuden hotellin. Scandic Spectrum -hotelli tulee olemaan ketjun kaikkien aikojen suurin.

Scandic Spectrum tulee sijaitsemaan kävelymatkan päässä päärautatieasemalta, Tivolista, kaupungintalolta ja satamasta.

Uudessa hotellissa on 632 huonetta ja kokonainen kerros täynnä ravintoloita ja baareja. Terassi ja kerroksista aukeavat ikkunat tarjoavat upeita näkymiä kaupunkiin ja satamaan. Hotelli valmistuu vuonna 2021.

Majoituspalveluiden kysyntä on kasvanut tasaisesti Tanskassa ja erityisesti Kööpenhaminassa viime vuosina, kun kansainväliset konferenssit ja vapaa-ajan matkustus ovat lisääntyneet.

– Kööpenhamina on meille tärkeä alue, ja meillä tulee olemaan kiinnostava tarjonta hotelleja, joiden avulla vahvistamme markkina-asemaamme, sanoo Scandic Hotels Groupin toimitusjohtaja Even Frydenberg.

Frydenberg sanoo, että Scandic Spectrum tulee olemaan yksi Kööpenhaminan maamerkkejä, ja sitä tullaan käyttämään niin yritysmatkoihin kuin vapaa-ajan matkailuunkin.

– Kööpenhaminassa on hotelleille paljon kysyntää. On hienoa päästä avaamaan merkittävä hotelli niin kiinnostavaan kohteeseen”, kertoo Scandic Hotels Groupin toimitusjohtaja Even Frydenberg.

Uusia Scandic-hotelleja Tanskaan

Scandic on Tanskan suurin hotelliyritys, jolla on ennestään Kööpenhaminan alueella yhdeksän hotellia.

Toiminnassa olevien hotellien lisäksi Scandic laajentaa hotellitarjontaansa avaamalla Scandic Kødbyen -hotellin trendikkäälle Meatpacking districtille ja erityisesti konferenssimatkailijoita palvelevan Scandic Falconer -hotellin Frederiksbergiin. Molemmat hotellit avautuvat vuoden 2018 aikana.