Uusimmat

Scandic avaa uuden hotellin Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Scandic Helsinki Airport sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla, lyhyen kävelymatkan päässä terminaali 2:sta. Hotelli avautuu maaliskuussa 2018.

Scandic Helsinki Airport sijaitsee keskeisellä paikalla vain 200 metrin päässä Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaaleista. Hotellivieraat pääsevät kulkemaan hotellista terminaaleihin katettua kulkuväylää pitkin.

Scandic Helsinki Airportissa on 150 huonetta, joiden suunnittelussa on huomioitu liikematkustajien lisäksi perheet. Huoneista 40 on etenkin suuremmalle seurueelle soveltuvia neljän hengen huoneita.

– Scandic Helsinki Airport tulee olemaan lähinnä terminaaleja sijaitseva hotelli kaikilla mukavuuksilla, ja se soveltuu erinomaisesti sekä liikematkustajille että vapaa-ajan matkustajille, kertoo hotellinjohtaja Meri Palletvuori.

Huoneiden varustelussa huomioitu myös aasialaiset matkustajat

Tärkeä Scandic Helsinki Airport-hotellin asiakasryhmä ovat aasialaiset matkailijat. Erityisesti Suomeen matkaavien kiinalaisturistien määrä on kasvanut ja vuonna 2016 Suomessa yöpyi lähes 300 000 kiinalaista.

Aasialaisten matkustajien toiveet on huomioitu myös hotellin varustelussa.

– Osassa huoneita on kylpyammeet, joita etenkin aasialaiset vieraat arvostavat, Palletvuori sanoo.

Aamiaisboksi mukaan lennolle ja tapaaminen sellissä

Hotellin á la carte -ravintola tarjoilee modernia skandinaavista ruokaa ja palvelee vierailijoita aamusta iltaan. Pientä purtavaa on tarjolla vuorokauden ympäri. Varhainen aamiainen on tarjolla kello viidestä alkaen.

– Jos lento lähtee todella aikaisin aamulla, voi hotellin vastaanotosta tilata mukaan valmiiksi pakatun aamiaisboksin, Palletvuori sanoo.

Hotellin erikoisuus ovat perinteisestä poikkeavat kokoustilat, joiden sisustuksessa on huomioitu myös rakennuksen historia.

– Hotelli on kunnostettu osittain entisiin poliisin tiloihin. Päätimme säilyttää tämän osan historiaa ja yksi pienistä kokoustiloista on sisustettu muistuttamaan selliä.

Ravintolan ja kokoustilojen lisäksi vierailijoiden käytössä ovat kuntosali ja saunaosasto.