Uusimmat

Scandic avaa hotelleja ennakoitua nopeammin – hyvä kysyntä yllätti

Marski by Scandicin hotellihuone

Hotellihuoneiden kysyntä on yllättänyt positiivisesti ja siksi Scandic avaa kesä- ja heinäkuussa hotelleja laajasti ympäri Suomen. 

Koronarajoitusten purkaminen on saanut kotimaiset matkailijat tekemään päätöksiä lomasuunnitelmistaan.

Vaikka suurin osa isoista tapahtumista on peruttu, näkyy luontokohdevierailujen ja road trip -tyylisten kiertomatkojen suunnittelu Scandicin omien kanavien hakutuloksissa.

”Heinäkuun loppuun mennessä Scandic-hotelleja on avoinna vajaat nelisenkymmentä. Olemme useassa kaupungissa avaamassa myös toisen tai useammankin hotellin kevään aikana avoinna olleen yhden hotellin lisäksi”, kertoo Scandicin kaupallinen johtaja Christian Borg.

Suositut kylpylähotellit avautuneet

”Viikonloput, jolloin kolme kylpylähotelliamme majoittivat ensimmäiset vieraat tauon jälkeen, loivat uskoa, että pienille irtiotoille ja perheiden yhteisille kokemuksille on tarvetta”, kertoo Borg.

”Matkailijat hakevat uusia elämyksiä ja uskomme, että kotimaasta löytyy vetovoimaisia kohteita”, jatkaa Borg.

” Esimerkiksi Imatralla Scandic Imatran Valtionhotellin upea linnamainen hotelli kiinnostaa, Kuusamossa Scandic Rukahovista pääsee monille suosituille vaellusreiteille ja Tampereella Scandic Rosendahlin vehreä ympäristö monine urheiluaktiviteetteineen lähellä kaupungin keskustaa houkuttelevat monia”, jatkaa Borg.

Helsingissä ketjun uusin hotelli Marski by Scandic avautuu uudelleen 6. heinäkuuta. Vain vuosi sitten uudistusten jälkeen avattu kiehtova hotelli Helsingin ytimessä hurmaa matkailijoita. Helsinki tarjoaa kokeneellekin kävijälle yhdistelmän mielenkiintoisia kaupunkinähtävyyksiä sekä merellisen Helsingin saaristolaistunnelmaa.

Helsingissä haasteena on toistaiseksi ulkomaalaisten matkailijoiden puuttuminen.

”Rajoituksien poistumisen myötä on nyt toiveita myös siitä, että ulkomainen matkailu Suomeen virkistyisi. Ihmiset kuitenkin monissa maissa lähtökohtaisesti matkustavat lähialueillaan”, sanoo Borg.

Buffetaamiainen jälleen tarjolla hotelleissa

Scandic käynnistää ravintolatoimintaa sekä hotelliaamiaisten että illallistarjoiluiden osalta. Myös tiimiläiset pääsevät palaamaan töihin lomautuskausien jälkeen.

”Ympäri Suomen hotelleissamme on saatu huomata, että hotellivieraamme ja paikalliset ravintolakävijät ovat olleet iloisia ravintoloiden avaamisista. Henkilökohtainen palvelu ja pöytiintarjoilu on ilahduttanut pitkän tauon jälkeen”, kertoo Borg.

Aamiaisbuffet on jälleen tarjolla Suomen Scandic-hotelleissa keskiviikosta 24. kesäkuuta alkaen Myös nuorempien vieraiden aamiaissuosikki, lettukestit, jatkuvat maanantaista 29. kesäkuuta alkaen. Ravintoloissa on tarjolla valikoima suosituimpia annoksia, jotka tarjoillaan lautas- tai buffettarjoiluna.

Jos vieraat ruokailevat mieluummin huoneissaan, voit kaikkia annoksia tilata myös mukaan vietäväksi ravintolan aukioloaikana.