Uusimmat

SAS palaa Helsinki-Vantaalle heinäkuussa – Tukholman kautta Välimeren lomakohteisiin kesällä

Lentoyhtiö SAS aloittaa uudelleen reittilennot Tukholman ja Helsinki-Vantaan välillä. Lentoja on aluksi neljänä päivänä viikossa.

Turusta, Tampereelta ja Vaasasta SAS:n lentoja Tukholmaan on myynnissä elokuun puolivälistä lähtien. Lentoja operoi SAS:n alihankkija.

Samalla Ruotsin kautta avautuu uusia jatkoyhteyksiä SAS:n lennoilla suosittuihin Välimeren kohteisiin ja muihin Pohjoismaihin.

Tukholmasta SAS lentää kesäkaudella yli 50 kohteeseen.

Tukholmasta kesällä lennettäviä reittikohteita ovat esimerkiksi Alanya, Alicante, Ateena, Barcelona, Dubin, Las Palmas, Lissabon, Lontoo, Malaga, Manchester, Milano, Napoli. Las Palmas, Palma de Mallorca, Pariisi, Pisa, Pula ja Rooma.

Tekstimainos: Löydä halvat lennot tuhansien lentoyhtiöiden ja matkasivustojen valikoimista momondo.fi

Yhä useammat maat avautuvat vierailijoille kesäksi, kun rokotusten määrä COVID-19: tä vastaan ​​kasvaa ja infektioprosentit vähenevät. Kysyntä on suurinta lämpimiin kohteisiin suuntautuville lennoille.

Useat maat rajoittavat kesälläkin matkailijoiden maahanpääsyä, ja vaatimukset esimerkiksi negatiivisesta koronatestituloksesta tai rokotustodistuksesta vaihtelevat.  SAS:n matkustajat voivat nähdä voimassaolevat kohdemaan rajoitukset SAS Travel Ready Center –palvelusta. Sen kautta voi tulostaa myös sähköisen maihinnousukortin.