Uusimmat

Ryanair aloittaa lennot Lappeenrannasta Ateenaan – Tampere säilyy reittiverkostossa

Halpalentoyhtiö Ryanair aloittaa uudelleen lennot Lappeenrantaan. Yhtiö aloittaa toukokuussa lennot Ateenan ja Lappeenrannan välillä. Myös Tampere säilyy kesän 2018 reittiverkostossa.

Ryanair lentää ensimmäisen kerran Ateenan ja Lappeenrannan välistä reittiä 16. toukokuuta. Lentoja on kerran viikossa keskiviikkoisin.

Tampereelta säilyvät tänäkin kesänä lennetyt reitit Budapestiin ja Bremeniin.

Ryanair lensi edellisen kerran Lappeenrantaan vuonna 2015 ja karsi samana vuonna reittejä Tampereelle.

Kreikan pääkaupunki Ateena on maan suurin kaupunki, jossa asukkaita on noin 4,2 miljoonaa. Noin 40 prosenttia maan väestöstä asuu Ateenan alueella. Ryanairilla on kattavat jatkoyhteydet Ateenasta useille Kreikan saarille sekä muihin Euroopan kohteisiin.

– Toivotamme Ryanairin lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrantaan, Suomen hienoimman järviseudun sydämeen, sanoo Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja Eija Joro.

– Uusi Ateenan reitti tarjoaa Itä-ja Etelä-Suomesta kätevän ja edullisen yhteyden suoraan aurinkoiseen Kreikan pääkaupunkiin ja saaristoon. Uusi reitti mahdollistaa myös sujuvan yhteyden Pietarin ja Kreikan välillä, Eija Joro jatkaa.


Ryanairin lentoyhteydet Ateenasta

– Ryanair on iloinen voidessaan julkistaa uuden Lappeenranta–Ateena -yhteyden, sanoo Ryanairin Pohjoismaiden ja Baltian markkinointi- ja myyntijohtaja Chris Lundshøj.