Uusimmat

Ryanair aloittaa lennot Helsinki-Vantaalta ja Tampereelta

Lentoyhtiö Ryanair laajentaa verkostoaan Suomessa ja aloittaa lennot Helsinki-Vantaalle ja Tampereelle. Myös lennot Lappeenrantaan alkavat uudelleen. Ryanairilla on tulevalla talvikaudella kaikkiaan 14 kohdetta Suomessa.

Helsinki-Vantaalle yhtiölle tulee kahdeksan reittikohdetta, ja 29 viikkovuoroa. Ryanair tarjoaa esimerkiksi Brysseliin matkustaville vaihtoehdon, kun yhtiö alkaa lentää Brysselin lähellä sijaitsevalla Charleroun kentälle.

Charleroun ja Helsinki-Vantaan välistä reittiä on tarkoitus liikennöidä kolmesti viikossa, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Ranskassa reittikohteena on Pariisin lähellä sijaitseva Beauvais, jonne lentoja on kahdesti viikossa.

Italiassa yhteys on Milanon lähellä sijaitsevaan Bergamoon, jonne on peräti neljä viikkovuoroa. Bergamon kautta on lisäksi hyviä vaihtoyhteyksiä eri puolille Välimeren aluetta, esimerkiksi Espanjan Aurinkorannikolle.

Puolasta avautuu yhteys kahdelta kentältä. Ryanair alkaa lentää Helsinki-Vantalle Poznanista ja Varsovan Modlin kentältä. Poznanista lentoja on kahdesti viikossa, ja Varsovasta neljästi viikossa.

Lennot alkavat myös Baltian maista Helsinki-Vantaalle. Ryanair avaa suorat reitit Riian ja Helsinki-Vantaan sekä Liettua Kaunasin ja Helsinki-Vantaan välillä.

Ryanairin reittikohteet Suomessa talvikaudella 2021-2022

Momondo.fi vertailee lentohintoja – löydä halvat lennot tuhansien lentoyhtiöiden ja matkasivustojen valikoimista

Helsinki-Vantaalta Lappeenrannasta Tampereelta
Lontoo Stansted Milano Bergamo Lontoo Stansted
Milano Bergamo Berliini
Riika Memmingen
Varsova Modlin Wien
Bryssel Charleroi Budapest
Kaunas
Pariisi Beauvais
Poznan

Lontoosta suoria lentoja Helsinki-Vantaalle ja Tampereelle

Eniten vuoroja on tulossa Lontoon Standstedin ja Helsinki-Vantaan välille, kun Ryanair alkaa lentää reittiä kerran päivässä lokakuun lopulta lähtien.

Myös Tampereelle alkavat lennot Standstedistä. Tampere-Pirkkalaan lentoja on kahdesti viikossa.

Lappeenrannan lennot alkavat kesällä

Koronapandemiasta johtuvien matkustusrajoitusten takia Ryanair on lykännyt Lappeenrannan lentojen aloittamista.

Lappeenrantaan Ryanair lentää viideltä kentältä.

Lennot alkavat vaiheittain loppukesän ja syksyn aikana Milanon Bergamoon, Berliiniin, Wieniin, Budapestiin ja Memmingeniin.