Uusimmat

Rukan ja Pyhän hiihtokeskukset sulkeutuvat maaliskuun lopussa

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi Rukakeskus Oy sekä Pyhätunturi Oy sulkevat laskettelurinteet, Hotelli Pyhätunturin sekä tunturien vuokraamopalvelut  28.3.2020  kello 19.00. 

”Päätös on erittäin raskas, mutta ainoa oikea tilanteessa, jossa meidän kaikkien on kannettava vastuumme koronaviruksen leviämisen estämiseksi sekä ennen kaikkea varmistaaksemme henkilöstömme sekä asiakkaidemme hyvinvoinnin tässä poikkeuksellisessa tilanteessa”, sanoo Rukakeskus Oy:n ja Pyhätunturi Oy:n toimitusjohtaja Ville Aho.

Aho muistuttaa, että hiihtokeskusten sulkeminen tällaisessa poikkeustilanteessa vaatii runsaasti toimenpiteitä ja päätös vaikuttaa kymmenien yrittäjien, satojen työntekijöiden ja tuhansien asiakkaiden tilanteeseen.

Tästä syystä hiihtokeskuksia ei tulla sulkemaan välittömästi.

”Pyydämme kaikilta ymmärrystä tässä erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa. Ymmärrämme päätöksemme vaikutukset tuntureiden kaikille hienoille yrittäjille, mutta uskomme ja teemme kaikkemme, että tästäkin selviämme yhteistyössä”, Aho sanoo.

Ensi syksynä Suomen talvikausi alkaa Rukalla jo 2. lokakuuta 2020 ja Pyhän rinteiden avaustavoite on 19. marraskuuta 2020.

Lue lisää:

Ruka-Kuusamon koronainfo
Pyhän koronainfo