Uusimmat

Risteilyt kiinnostavat suomalaisia aiempaa enemmän

Risteilylomat kiinnostavat entistä useampaa suomalaista ja kysynnän lisääntyessä tarjonta kasvaa talvikaudella 2017-2018. Samalla myös risteilyjen hinnat ovat laskussa.

TUI Group on investoinut viime vuosien aikana vahvasti risteilyihin ja uusiin risteilyaluksiin.

Risteilyjen hintojen laskiessa entistä usemamin myös nuoret matkaajat lähtevät lomalle laivalle. Pohjoismaiden ohella risteilypaketit Karibialla, Välimerellä, Lähi-idässä ja Kanariansaarilla ovat suosittuja.

– Olemme tämän vuoden aikana laajentaneet matkavalikoimaamme voimakkaasti, ja uusien risteilytuotteiden myötä tarjoamme asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja ja erilaisia tapoja matkustaa. Risteilyt ovat loistava tapa tutustua useampaan kohteeseen yhden loman aikana, sanoo TUI Finlandin viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen.

Laajentunut TUI Finlandin risteilyvalikoima tarjoaa risteilyjä kahdeksalle varustamolle ja yhteensä sadalle alukselle.

Varustamot ovat: Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Costa Cruises, Cunard, Holland America Line, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line ja Royal Caribbean International. Risteilyvarustamot tarjoavat erilaisia ja erikokoisia aluksia, jolloin matkailija voi valita varustamon omien toiveidensa mukaan.

– Alukset ovat kelluvia täyden palvelun keitaita. Risteilyalus kannattaa varata samaan tapaan kuin varaisit hotellin: ottamalla selvää sen ohjelmasta, aktiviteeteista ja hyteistä, sanoo Pauliina Pajunen.

TUI Groupin tytäryhtiö TUI Cruises on panostanut viime vuosina voimakkaasti uusiin risteilyaluksiin. TUI Cruisesin Meyer Turun telakalta tilaama Mein Schiff 6 -alus otettiin käyttöön toukokuussa 2017. Seuraavat uudet alukset Mein Schiff 1 ja Mein Schiff 2 luovutetaan Turun telakalta TUI Cruisesille keväällä 2018 ja 2019.