Uusimmat

Risteilyt Helsingistä Pietariin alkavat uusitulla Princess Anastasialla

m/v Princess Anastasia on aloittanut uudelleen risteilyt Pietarin, Helsingin, Tallinnan ja Tukholman välisellä reitillä.

m/v Princess Anastasia tekee viisumivapaita risteilyjä Helsingistä Pietariin ja Itämeren risteilyjä.

Kokonaan uutta on, että Pietarissa on mahdollisuus yöpyä laivalla torstaina ja perjantain välinen yö.

m/v Princess Anastasia on ollut alkuvuodesta telakalla, jolloin alus on saanut uuden italialaistyylisen ilmeen Made in Italy -hengessä.

Uudistetun Princess Anastasian ostostarjonnassa on runsaasti italialaisia huipputuotteita ja -merkkejä – vaatteita, kosmetiikkaa, kelloja, koruja ja leluja.

Verovapaan ostosalueen lisäksi matkustajat voivat matkan aikana pelata Princess Anastasian kasinolla. Laivalla on myös kylpylä, kuntosali, kauneushoitola, elokuvateatteri, ravintoloita, lasten leikkihuone, baareja sekä yökerho.

Princess Anastasian showsta vastaa St. Petersburg Music Hall Ballet Theatre.

– Johtavan italialaisen laivayhtiö Mobyn ja St. Peter Linen vuoden 2016 lopulla käynnistynyt menestyksekäs yhteistyö tuo Itämerellä risteileville Princess Anastasian matkustajille venäläis-italialaisen vieraanvaraisuuden, mukavuuden ja tunnelman, kertoo MOBY SPL:n pääjohtaja Alessandro Onorato.

Onoraton mukaan yhtiön kolme lippulaivaa ovat saaneet Seal of the Quality -tunnustuksen.

– Moby on valittu myös parhaaksi laivayhtiöksi Italia Travel Awards 2016 -äänestyksessä, kertoo MOBY SPL:n pääjohtaja Alessandro Onorato.

Italialainen keittiö

Risteily Princess Anastasialla tarjoaa myös huippuluokan kulinaarisia elämyksiä. Tarjolla on italialaisen keittiön parhaimmat raaka-aineet ja herkullisia Välimeren alueen ruokia, jotka hemmottelevat ruokaelämyksiä etsiviä matkustajia.

Keittiömestari Oreste Romagnolo kuuluisasta italialaisesta kalaravintola Orestorantesta on suunnitellut laivan menun, joka yhdistää modernin ja perinteisen italialaisen keittiön.

Laivalla uusi ulkoasu

Myös Princess Anastasian ulkoinen olemus on uusi. Italialainen suunnittelija Riccardo Guasco on suunnitellut laivan uuden ulkoasun ja sen kylkien maalaukset.

Princess Anastasialla on 834 hyttiä ja autokansi, johon mahtuu 580 autoa.