Uusimmat

Risteile kesällä viisumivapaasti Pietariin

M/S Princess Anastasia aloittaa maaliskuussa uudelleen viisumivapaat risteilyt Helsingstiä Pietariin. Risteilymatkustajat voivat viipyä viisumivapaasti Pietarissa parhaimmillaan 72 tuntia.

Princess Anastasia palaa 22. maaliskuuta Itämeren liikenteeseen. Talven aikana alus on ollut telakalla, jolloin on uusittu hyttejä ja julkisia tiloja sekä huollettu laivan koneistoa.

Aluksessa on 834 standard- ja premium -hyttiä sekä autokansi 580 autolle.
Laivassa on kymmenen baaria ja ravintolaa, joissa on tarjolla venäläisen keittiön lisäksi muun muassa Välimeren alueen ruokia, pohjoismaista kalaa ja italialalisia pizzoja.

Princess Anastasian ulkonäkö erottaa sen muista aluksista. Maalauksen on suunnitellut italialainen suunnittelija Riccardo Guasco,

Risteilyaluksen matkustajat voivat viipyä Pietarissa viisumivapaasti jopa 72 tuntia.

– Suomalaiset olivat Princess Anastasialla toiseksi suurin matkustajaryhmä viime vuonna ja uskomme viisumivapaiden risteilyjen suosion kasvavan myös tänä vuonna suomalaisten matkustajien keskuudessa, sanoo Moby SPL:n johtaja Sergei Kotenev.

Kesäkaudella 2020 Princess Anastasia viettää 10-vuotisjuhlia. Varustamolla on juhlavuotena tarjouksia erityisesti suomalaisille Jokeri-faneille sekä jalkapallofaneille UEFA:n EM-kisoihin liittyen.