Uusimmat

Revontulisviitti houkuttelee kansainvälisiä matkailijoita – Scandic Rovaniemi uudistui

Scandic Rovaniemi on avautunut laajentuneena. Samalla hotellin 167 huonetta on kunnostettu.

Huoneuudistus valmistui lokakuun alkupuolella. Paikallisuus näkyy uudistetussa hotellissa seinien tapeteista sohvatyynyihin asti.

Hotellihuoneiden uusimisen lisäksi hotelliin rakennettiin 11 uutta huonetta.

Osa hotellihuoneista uudistettiin jo viime vuonna, ja remontin toinen vaihe käynnistyi keväällä.

Revontulia voi nyt katsella suoraan sängystä

Erikoisuutena hotelliin rakennettiin ylimpään kerrokseen parvekkeellinen, tilava sviitti, jossa on pyöreä sänky.

Sviitti sopii erinomaisesti pariskunnille, jotka toivovat erityistä hotellikokemusta. Sänky on ainutlaatuisen, suuren lasikaton alla.

– Läpinäkyvä lasikatto on siitä hieno elementti, että jos käy hyvä tuuri, huoneesta voi nähdä revontulet. Uskommekin, että uusi huone kiinnostaa erityisesti kansainvälisiä Lapin matkaajia, sanoo Scandic Rovaniemen hotellinjohtaja Tammi Karjalainen.

Paikallisuus ja Lappi näkyvät hotellihuoneissa. Esimerkiksi huoneiden tapetissa on paikallisia elementtejä – seinällä näkyy Rovaniemen kirkko ja legendaarinen Jätkänkynttilän vinoköysisilta. Sama ilme jatkuu myös sohvatyynyjen kankaassa.

Huonetyyppien valikoima laajeni

Scandic Rovaniemen toiseen kerrokseen rakennettiin kaksitasoisia huoneita, jotka soveltuvat hyvin perheille ja niissä on kerrossängyt.

Superior-huoneissa on levitettävät vuodesohvat, ja Standard-huoneissa lisävuoteet voi vetää sängyn alta. Huoneissa on nyt myös aiempaa enemmän säilytystilaa, ja osassa huoneista on oma sauna.

– Huonetyyppivalikoimassa on erilaisia huoneita laajalla skaalalla. Sieltä löytyy monenlaista vaihtoehtoa, joten yksin matkaava, pariskunta, ystäväporukka tai perhe löytävät kaikki juuri itselleen sopivan huoneen, Karjalainen sanoo.

Huonevaraukset:
Scandic Rovaniemi – huonevaraukset booking.comista