Uusimmat

Raumalla ja Siuntiossa avautuivat Scandic-hotellit

Scandic on laajentunut Raumalle ja Siuntioon, kun entiset Cumulus-hotellit siirtyivät uuteen ketjuun.

Siuntiossa perinteinen kylpylä-hotelli on siirtynyt Scandic-ketjuun. Scandic Siuntio on suosittu kokoushotelli, jonka suurimmat kokoustilat ovat 200 vieraalle.

– Meillä on upeat maisemat ja liikkumismahdollisuudet. Lisäksi yli 40-vuotiaalla kylpylä-hotellillamme on pitkät perinteet hyvinvoinnin ja kuntoutuksen saralla, kertoo Scandic Siuntioksi tänään brändättävän kylpylähotellin johtaja Kati Tantarimäki.

Luontoliikuntapuisto tarjoaa ulkoilureitit ja Siuntio-joelta pääsee melomaan merelle saakka. Hotellilla käy myös paljon päiväkävijöitä uimassa, kuntosalilla ja DaySpa-hoidoissa.

Raumalla remontoidut huoneet

Scandic Rauma on kaupungin suurin hotelli, jossa on yli 200 vuodepaikkaa. Majoitus tapahtuu talvella täysin remontoiduissa huoneissa. Hotelli sijaitsee kanaalin rannalla 500 metrin päässä Vanhasta Raumasta.

– Scandicilla on nyt erinomainen hotellipeitto muun Pohjois-Euroopan lisäksi myös Suomessa. Tarjolla on upeita kohteita kylpylöineeen, joita kanta-asiakkaiden kannattaa hyödyntää, vinkkaa Scandic Rauman hotellinjohtajana toukokuun alussa aloittanut Mikko Henriksson.

Huonevaraukset Scandic-hotelleihin

Scandic Rauma
Scandic Siuntio