Uusimmat

Premiun-lomalle Israeliin – uusia boutique-hotelleja Tel Aviviin

Tasokkaampien hotellien tarjonta lisääntyy Israelissa, kun Tel Aviviin valmistuu uusia premium-tason boutique-hotelleja.

Tel Avivin teollisia tiloja ja vanhoja toimistorakennuksia on otettu uudelleen käyttöön uusina trendikkäinä baareina, ravintoloina ja yhä enemmän myös hotelleina.

Uuden 39-huoneen boutique hotelli The Veran avautuu talvella 2018 Tel Avivin sydämessä, lähellä kuuluisaa Bauhaus Rothschild -bulevardia.

The Veran suunnittelusssa ovat olleet mukana paikalliset arkkitehdit ja paikallisuus näkyy hotellin sisutuksessa, kalustuksessa ja palveluissa.

Huoneiden hygieniatuotteet sekä kylpylätuotteet ovat luomutuotteita ja -öljyjä, jotka on valmistanut perheomisteinen boutique kosmetiikkamerkki Arugot.

The Vera toteuttaa epätavallisen lähestymistapansa concierge-palveluihin yhteistyössä paikallisen lifestyle-lehden Telavivian kanssa, joka tuo Tel Aviv ajanhenkeä The Vera Magazine -lehteen.

The Vera on israelilaisen hotelliomistaja ja yrittäjä Danny Tamarin ensimmäinen kiinteistö, jonka visio erottuvasta paikallisesta antologiasta saavutetaan keskittymällä paikallisten suunnittelijoiden ja tuotemerkkien kanssa yhteistyöhön.

MAINOS (Teksti jatkuu alla)

Booking.com

x

Toimistorakennuksia saneeraan hotelleiksi, baareiksi ja ravintoloiksi

Ympäri Tel Avivia teollisia tiloja ja vanhoja toimistorakennuksia on otettu uudelleen käyttöön uusina trendikkäinä baareina ja ravintoloina.

Yaron Tal Studion suunnitteleman The Veran sisustuksessa on säilytetty 1950-luvun toimistorakennuksen tunnelma muun muassa siten, että raakalattiat ja rappaamattomat seinät ovat edelleen nähtävillä.

The Setai – Sea of Galilee kylpylä ja lomakeskus

The Setai-Sea of Galilee -hotellissa on 157 “Kinneret Villas” -huvilaa, joista jokaiseen kuuluu oma puutarha ja uima-allas.

Kesäkuussa 2017 avattu The Setai – Sea of Galilee on spa-lomakeskus, joka sijaitsee Genesaretinjärven itärannalla. Hotelli on määrittänyt uuden standardin ylelliselle majoitukselle Pohjois-Israelissa.

Hotelliin kuuluvat Kinneret-huvila ovat kooltaan 46 m²:n kokoiset, ja niihin kuuluu ulkouima-allas tai ulkoporeamme. Standard-sviiteistä on näkymä hotellin puutarhaan.

Arkeologisten raunioiden ja upeiden luonnonsuojelualueiden ympäröimä The Setai – Sea of Galilee on ylellinen keidas, joka sijaitsee Länsi-Galilean keskellä.

The Setai – Sea of Galilee -hotellissa on Israelin suurin ja modernein spa-keskus, jossa on saatavilla erilaisia virkistäviä hoitoja, turkkilainen höyrysauna sekä miesten ja naisten kuivat saunat.

The Link Hotel and Hub – nuorekas hotelli Tel Avivin keskustassa

King Saul Avenue -kadun varrella sijaitsevassa LINK hotel & hub -hotellissa yhdistyvät mukavuus, teknologia ja rentouttava miljöö.

LINK on poistanut monet perinteisten hotellien tyypilliset toimintamallit – ei käteismaksuja eikä perinteistä vastaanottoa.

Hotellissa on erikokoisia huoneita, joissa on 55-tuumainen äly-tv, ylelliset vuoteet ja liinavaatteet, sadesuihku ja mielialan mukaan säädettävä valaistus.

Vieraat voivat ladata matkapuhelimeensa sovelluksen, jolla he voivat kirjautua sisään, kirjautua ulos ja avata hotellihuoneensa oven.

Sovellus toimii hotellipuhelimena, jolla voi soittaa maksutta kaikkialle Israeliin. Sovelluksella voi myös säätää huoneen toimintoja, kuten tv:tä, ilmastointia sekä valaistuksen väriä ja voimakkuutta.

Hotellissa on myös yhteinen tila, jossa hotellin vieraat voivat viettää aikaa. Tilassa on yhteisiä työpöytiä, ”myöhään” avoinna oleva Kitchen & Bar, yksityisiä kokoushuoneita, biljardipöytä sekä lauta- ja videopelejä.

Nobu Hospitality Tel Aviv – luksusbrändin hotelli

Nobu Hospitality -brändin 17. hotelli avautuu Tel Avivissa.

The Nobu Hotel Tel Aviv houkuttelee trendien edelläkävijöitä ja mielipidevaikuttajia – yhdistäen ylellisen hotellin ja energiset julkiset tilat.

Tämä uusi 38-huoneen boutique-hotelli sijaitsee osoitteissa 55 Rothschild Boulevard ja 66 Ahad Ha’am Street, yhdellä Tel Avivin alkuperäisistä alueista. Hotellin ytimenä toimii Nobu-ravintola. Hotellissa on suuri puutarha, kuntokeskus, uima-allas, ulkotilat ja kattoterassi, joka sopii tapahtumien pitoon.

Robb Report on nimennyt Nobu Hospitalityn yhdeksi 25 innovatiivisimmasta luksusbrändistä, ja se on listattu globaalien luksusbrändien eliittivalikoimaan.

Nobu Matsuhisan, Robert De Niron ja Meir Teperin perustamalla Nobu-brändillä on toimipaikkoja eri pääkaupungeissa ympäri maailmaa. Ensimmäinen Nobu-hotelli avasi ovensa vuonna 2013 boutique-hotellina Caesar’s Palace Las Vegasin tiloissa, Nobu Hotel City of Dreams Manila avattiin vuonna 2014, Nobu Hotel Miami Beach vuonna 2016, Nobu Ryokan Malibu, Nobu Hotel Shoreditch London, Nobu Hotel Ibiza Bay ja Nobu Hotel Epiphany Palo Alto vuonna 2017 ja Nobu Hotel Marbella vuonna 2018.