Uusimmat

Pääsiäisen suosituimmat matkakohteet Norwegianilla

Erityisesti keväiset kaupunkikohteet ovat suosittuja Norwegianin matkustajien keskuudessa tänä pääsiäisenä. 

Tämän vuoden pääsiäisen myöhäisen ajankohdan ansiosta monissa eteläisen Euroopan kohteissa kevät on jo pitkällä. Pääsiäispyhät tarjoavat mahdollisuuden pitkään viikonloppuun, mutta muutamilla ylimääräisillä vapaapäivillä pääsiäisviikot tarjoavat mahdollisuuden myös pidempään lomailuun.

– Norwegianilla on useita suoria reittejä Helsingistä Espanjan kohteisiin. Suosituin niistä on Malaga, jonne lennämme jopa useamman kerran päivässä, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Kymmenen pääsiäisen ajan suosituimman kohteen joukossa ovat aina houkuttelevat kaupunkikohteet. Osa kohteista tarjoaa mahdollisuuden sekä kaupunki- että rantalomailuun.

Norwegianin kaukokohteiden suosio kasvaa jatkuvasti Helsingistä lähtevillä lennoilla. Kaukokohteisiin on kätevää lentää yhdellä vaihdolla esimerkiksi Tukholman, Oslon tai Lontoon Gatwickin kautta.

– Kansainvälinen ympäristöinstituutti ICCT on nimennyt Norwegianin vihreimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lennämme Atlantin yli noin 33 prosenttia polttoainetehokkaammin kuin alalla keskimäärin, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta Euroopassa Helsingistä lähtevillä lennoilla pääsiäisen aikaan

1. Malaga
2. Alicante
3. Lontoo
4. Barcelona
5. Palma de Mallorca
6. Split (Kroatia)
7. Rooma
8. Nizza
9. Krakova
10. Pariisi

Norwegianin viisi suosituinta kaukokohdetta pääsiäisen aikaan Helsingistä lähtevillä lennoilla

1. Orlando
2. New York
3. Los Angeles
4. Oakland/San Francisco
5. Fort Lauderdale/Miami