Uusimmat

Original Sokos Hotel Wiklund ja viisi uutta ravintolaa Turkuun

Turun kauppatorin viereen avataan keväällä 2019 uudistettu Original Sokos Hotel Wiklund.

Remontin myötä hotellin huonemäärä lähes kaksinkertaistuu nykyisestä ja jatkossa huoneita on 112.

Samalla olemassa olevat huoneet hotellin ylemmissä kerroksissa uudistetaan.

Hotellin erikoisuus on kolmanteen kerrokseen rakennettava cowork-tila, joka toimii asiakkaiden työtilana ja kohtaamispaikkana.

Hotelliasiakkaiden vastaanottopalvelut löytyvät Coffee House Wiklundin yhteydestä, joka on hotellin auettua avoinna ympäri vuorokauden,

Wiklundiin tulee myös viisi uutta ravintolaa, joista yksi on kaupunkilaisten oma kattobaari.

– Turun alueen viimeaikainen kehitys muun muassa meriklusterin, lääketieteen, biotalouden ja useiden luovien alojen osalta luo hyvän perustan myös hotelli-, ravintola- ja elämysbisneksen kehittämiselle, sanoo Turun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemiskaupasta vastaava toimialajohtaja Mikko Eskelinen Turun Osuuskaupasta.

Tarvetta laajennukselle ovat tuoneet myös suuret yleisötapahtumat ja Turun valinta kongressien pitopaikkana.

. Turussa on tällä hetkellä selkeä markkinarako tuoda markkinoille uutta ja ennakkoluulotonta tarjontaa tämän ja huomisen päivän asiakkaille, jatkaa Mikko Eskelinen.

Wiklundilla nyt palveleva Original Sokos Hotel City Börs sulkee ovensa uudistusten ja laajennusten vuoksi lokakuun alusta.

Käynnissä 100 miljoonan euron investointiohjelma

Wiklundin hotellihankkeen lisäksi Turun Osuuskaupalla on käynnissä Turun alueella useita hotellihankkeita. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen täydellinen uudistus valmistuu helmikuussa 2019 ja uusi Original Sokos Hotel Kupittaa keväällä 2020.

Lisäksi Radisson Blu Marina Palacen viereen on suunnitteilla uusi hotelli. Kaikki toimialat mukaan laskien Turun Osuuskauppa investoi uudistuksiin yhteensä 100 miljoonaa euroa vuoteen 2020 mennessä.