Uusimmat

Original Sokos Hotel Puijonsarvi uudistuu

Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopion keskustassa sijaitsevan Original Sokos Hotel Puijonsarven ns. uuden hotellisiiven hotellihuoneet uusitaan alkukesän aikana.

Uudistus koskee vuonna 2008 rakennetun hotellisiiven 63 hotellihuonetta, jotka kokevat täydellisen uudistuksen. Samoin siivessä sijaitsevat kokoustilat muutetaan aamiais- ja tapahtumaravintolaksi.

Sisustus-suunnittelijaksi valikoitui helsinkiläinen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.

– Huoneita lähdettiin ideoimaan urbaanin ja teollisen inspiraation saattelemana. Huonedesignista haluttiin rouhea ja vahva kokemus hotellivieraalle, sanoo suunnittelija Juha Rista.

Varaa huone booking.comista: Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Uudistettavien hotellihuoneiden designissa on käytetty metallisia ja lämpimiä materiaaleja.

– Metalliset ja lämpimät materiaalit ovat sopusoinnussa huoneessa ja näiden materiaalien kontrasti luo hyvän jännitteen kiintokalusteisiin. Huoneesta haluttiin yksinkertainen, vahva ja toimiva kokonaisuus.

Original Sokos Hotel Puijonsarven uudistettu hotellihuone

Kokonaan uutta on entisten kokoustilojen muuttuminen aamiais- ja tapahtumaravintolaksi.

– Ravintolatilan osalta olemme halunneet luoda hotellivieraille raikkaan, viihtyisän ja toimivan aamiaiskokemuksen. Uudessa ravintolatilassa on monia mahdollisuuksia myös esimerkiksi yksityistilaisuuksiin, viikonlopun viipyileville brunsseille ja live- tai etäkokouksien järjestämiseen, sanoo hotellinjohtaja Johanna Väätäinen.

Original Sokos Hotel Puijonsarven uusi aamiais- ja tapahtumaravintola

– Valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten tunnelma tilassa muuttuu eri käyttötarkoituksiin jouhevasti. Designin kulmakivinä toimii toistuva kuviointi niin lattioissa, kuin seinissäkin sekä rouheat laatta- ja materiaalivalinnat, kuvailee pääsuunnittelija Samuli Hintikka.