Uusimmat

Orient Express avaa ensimmäisen luksushotellin Bangkokissa

Syksyn aikana Bangkokin Orient Express Mahanakhon muuttaa Bangkokin korkeimpaan rakennukseen – King Power Mahanakhon Buildingiin.

Orient Express Mahanakhon Bangkok -hotellissa on 143 huonetta, 9 sviittiä ja 2 ylellistä huoneistoa, jotka suunnittelee tunnettu muotoilija Tristan Auer.

Ne ovat täynnä ylellisiä mukavuuksia. Vieraat pääsevät myös hotellin korkeimmassa kohdassa sijaitsevalle upealle SkyWalk-kattoterassille, joka tarjoaa Bangkokin parhaat näköalat.

”Orient Express toimi siltana kahden eri maailman välillä lähes vuosisadan ajan. Junamatka oli historiallinen ja ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja nykyaikaa. Tämä uteliaisuus ja kulttuurien yhdistäminen on olennainen osa myös uusissa Orient Express -hotelleissa, joissa nykyajan modernit matkustajat voivat kokea ylellisen seikkailun”, sanoo AccorHotelsin toimitusjohtaja Sebastien Bazin.

Legendaarinen Idän pikajuna, joka yhdisti Euroopan suurimmat kaupungit Pariisista Istanbuliin lähes vuosisadan ajan, on nykyisin ylellisen matkustamisen ajaton symboli. Juna tunnettiin tarkkaan valitusta käsityöstä, herkullisesta ruoasta ja uusimmista innovaatioista.

Hotellissa tarjotaan useita kulinaristisia herkkuja. Yksi maailman parhaista kokeista, David Thompsin, avaa rakennukseen kaksi nimeään kantavaa ravintolaa: Mott 32 ja Mahanathi by David Thompson.

– Meillä pohjoismaalaisilla on erityinen suhde Thaimaahan ja Bangkokiin. Monet meistä tuntevat myös tarinat Idän pikajunan matkoista ranskalaisen ylellisyyden ja turkkilaisen mystiikan kautta. Siksi on hauskaa, että voimme nyt yhdistää nämä maailmat ainutlaatuisen ylelliseksi kokemukseksi, sanoo AccorHotelsin Pohjoismaiden myynti- ja jakeluvastaava Jan Birkelund.