Uusimmat

OnniBus alkaa liikennöitä Turun ja Helsingin välillä puolen tunnin välein

OnniBus alkaa operoida Turku-Helsinki-välillä tiheimillään puolen tunnin välein. Yhtiön ajaa päivittäin 26 vuoroa.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on hyväksynyt OnniBus.comin hakemuksen lisätä vuoroja Turku-Helsinki-välillä siten, että liikennöinti on mahdollista puolen tunnin välein. OnniBus.comista tulee reittiä tiheimmin operoiva liikennöitsijä, kun esimerkiksi päivittäisiä junavuoroja on 14.

Aikataulumuutoksen myötä yhtiö luopuu Turussa Caribian pysäkistä, jotta kaikki lähtisivät jatkossa samasta paikasta eli Turun linja-autoasemalta.

Yhtiö haki lupaa liikennöidä puolen tunnin välein myös Aurakadun pysäkille, mutta Turun kaupunki ei hyväksynyt hakemusta näin tiheälle vuorovälille.

F1-linja pysähtyy jatkossa ruuhkapiikkien yhteydessä Espoossa Keilaniemessä, metropysäkin vieressä. Matka-aika Turun yliopistolta Keilaniemeen on 1 tunti 55 minuuttia.

– Turku-Helsinki on matkustajamäärältään mitattuna Suomen vilkkain reitti. Työmatkalaisia liikkuu tällä välillä merkittävissä määrin. Paljon kysyttyä Espoon Keilaniemen pysäkki tavoittaa laajan asiakaskunnan, etenkin kun Länsimetro avataan, sanoo OnniBus.comin kaupallinen johtaja Petteri Rantala.