Uusimmat

Omena Hotellit hakee uusia hotellipaikkoja Suomessa

Omena-hotellit suunnittelee avaavansa lähivuosina uusia hotelleja Suomeen.

Omena-hotelleja on tällä hetkellä seitsemän, joista kaksi sijaitsee Helsingissä ja muut Tampereella, Turussa, Vaasassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella.

Lähivuosina hotelleja on tarkoitus avata lisää myös sellaisilla paikkakunnilla, joissa tällä hetkellä ei ole Omena-hotellia.

– Tavoitteemme on laajentaa hotelliverkostoamme ja siksi etsimme koko ajan aktiivisesti uusia kohteita hotelleillemme. Esimerkiksi Helsingissä hotelliemme käyttöasteet ovat niin korkeat, että tavoitteemme on avata kolmas Omena-hotelli Helsinkiin heti kun löydämme sille sopivan sijainnin kaupungin keskustasta, sanoo Omena Hotellit Oy:n toimitusjohtaja Ville Valorinta.

Tekstimainos: Katso päivän hinta OmenaHotellissa tästä – Omenahotels.com x

Omena-hotellit panostavat erityisesti omalla rahalla matkustavien majoittamiseen.

– Varsinkin start-upit ja pk-yritykset ovat meille voimakkaasti kasvava asiakasryhmä. Ulkomaisten, erityisesti aasialaisten ja venäläisten, asiakkaiden määrä on myös huomattavassa kasvussa, sanoo Valorinta.

Omena-hotellit on ottamassa käyttöön uuden, itse kehittämänsä varausjärjestelmän, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia digitalisointiin ja itsepalvelukonseptin kehittämiseen.

– Jatkuvasti kasvavalle joukolle suomalaisia Omena-hotellit edustaa nykyaikaista majoituspalvelua, missä yhdistyvät digitaalisuus ja itsepalvelu ja kaikki turha ja siten ylimääräiset välilliset kustannukset on karsittu pois. Nuorimmille asiakkaillemme hotellin sisäänkirjautuminen kuuluukin jo menneeseen maailmaan puhelinkioskin ja pankkikonttorin tapaan, toteaa Valorinta.