Uusimmat

Norwegianin kesän 2018 suosituimmat kohteet Malaga, Alicante ja Lontoo

Halpalentoyhtiö Norwegianin suosituimmat kesälomakauden kohteet Helsinki-Vantaalta löytyvät Keski-Euroopasta ja Välimereltä.

Norwegianin kymmenen suosituimman kohteen listan kärjessä komeilevat jälleen suomalaisten ympärivuotiset vankat suosikit Malaga, Alicante ja Lontoo.

Kymmenen suosituimman kohteen listalla peräti seitsemän tarjoaa hyvän mahdollisuuden aurinkoiselle rantalomailulle.

– Kesälomalla monet haluavat rantalomalle. Osassa kohteista voi kaupunki- ja rantaloman yhdistää, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Pelkän rannalla loikoilun lisäksi monet haluavat yhdistää lomaansa esimerkiksi kulttuuria ja ostoksia. Mahdollisuus ruokaelämyksiin on myös listan kärjessä, kun lomakohdetta valitaan.

Kymmenen suosituimman kesäkohteen listalle on noussut viime vuodesta myös uusia suosikkeja. Uudet TOP10-listan kohteet ovat Hania Kreetalla ja Budapest Unkarissa.

– Monet haluavat kokea kesälomallaan myös enemmän kuin yhden kohteen. Edulliset yhdensuuntaisten lippujen hinnat ja kesäkaudella lisäämämme lähdöt useisiin suosittuihin kohteisiin mahdollistavat sen, että lomaan on mahdollista yhdistää useampi kohde ja paluu tapahtuu jostakin toisesta kohteesta kuin mihin on alun perin lennetty, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Nähtävissä on myös se, että monet suosivat lyhyitä lomia ja lomamatkoja tehdään yhden sijasta useampia kesäloman aikana. Pitkät kesälomat mahdollistavatkin sen, että lomalla saatetaan piipahtaa jossakin kiinnostavassa kaupunkikohteessa ja toinen lomamatka vietetään rantakohteessa.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta kesäkaudella 2018

1. Malaga
2. Alicante
3. Lontoo Gatwick
4. Rooma
5. Barcelona
6. Palma de Mallorca
7. Split
8. Nizza
9. Hania (Kreeta)
10. Budapest