Uusimmat

Norwegianilla lisävuoroja Bangkokin ja New Yorkin reiteille – jopa kolme lentoa päivässä

Halpalentoyhtiö Norwegian lisää tarjontaa talvella 2018-2019 kaukoreiteillä Bangkokiin ja New Yorkiin.

Lokakuun lopusta lähtien Norwegian lentää kaksi edestakaista vuoroa päivässä Bangkokiin. Yhtiö lentää 14 viikkovuoroa Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta.

Lontoon Gatwickistä Norwegian lentää New Yorkiin jopa kolmesti päivässä. Lennoille on hyvät yhteydet myös Helsingistä lähtevillä lennoilla.

Thaimaa on yksi suomalaisten suosikkikohteista ja lennoille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä lähtevillä matkustajilla. Lokakuun lopulta alkaen lähtöjen määrä Tukholmasta nousee neljästä viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon, Kööpenhaminasta kahdesta neljään viikoittaiseen suoraan lentoon ja Oslosta kolmesta viiteen viikoittaiseen suoraan lentoon.

Kaikkiaan Bangkokin lennoilla kapasiteetti lisääntyy yli puolella.

– Suorat lentomme Skandinavian ja Bangkokin välillä ovat erittäin suosittuja, ja lisäämme tarjontaa kysynnän kasvun mukaisesti, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegianin mukaan yhä useammat varaavat lentonsa Premium-matkustamosta, jossa on tarjolla lisämukavuutta leveämmillä istuimilla ja hintaan sisältyvillä palveluilla.

Kolme päivittäistä lähtöä Lontoosta New Yorkiin

Norwegianin suorat lennot Lontoon Gatwickin ja New Yorkin välillä ovat suosittuja. Siitä syystä yhtiö lisääkin lentoja kahdesta kolmeen päivittäiseen lähtöön kaikkina muina päivinä paitsi lauantaisin, jolloin lähtöjä on kaksi.

Helsingistä on yhteydet Norwegianin lennoilla Lontoon Gatwickiin.