Uusimmat

Norwegian tarjoaa ilmaisen WiFin kaukoreiteillä

Norwegian asentaa langattoman nettiyhteyden yli puoleen kaikista Dreamliner-kaukolentokoneisiinsa. Yhtiöstä tulee ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen WiFin mannertenvälisillä lennoilla.

Myös Norwegianin Boeing 737 MAX -koneisiin asennetaan WiFi.

Norwegianin Euroopan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan samoin kuin Euroopan ja Aasian välillä matkustavat matkustajat saavat asennusten myötä mahdollisuuden käyttää WiFi-yhteyttä netissä surffailuun, sähköpostien lukemiseen ja sosiaalisen median päivityksiin.

– Sen jälkeen, kun laseerasimme WiFin Euroopan lennoillamme vuonna 2011, on useat miljoonat asiakkaat surffanneet netissä lennon aikana. Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme asiakaskokemusta ja olemme ylpeitä, että voimme ensimmäisenä halpalentoyhtiönä tarjota ilmaisen WiFin kaukolennoilla, sanoo Norwegianin liiketoiminnan kehityspäällikkö Boris Bubresko.

Norwegianin aivan ensimmäinen Boeing 787-9 Dreamliner, johon WiFi asennetaan, on rekisterinumeroltaan G-CKWP ja sen pyrstöä koristaa amerikkalainen kirjailija Mark Twain.

Kaksi WiFi-vaihtoehtoa

Norwegianin kaukolentomatkustajilla tulee olemaan mahdollisuus valita kahdesta WiFi-vaihtoehdosta: «Basic Option» ja «Premium Option».

«Basic Option» on ilmainen ja sillä on mahdollista surffata netissä samoin kuin lähettää viestejä ja sähköposteja.

«Premium Option» on nopea WiFi-yhteys, jolla on mahdollisuus musiikin, elokuvien ja tv-sarjojen suoratoistoon. Yhteys on maksullinen.