Uusimmat

Norwegian lisää lähtöjen määrää Los Angelesiin

Norwegian lisää talvikaudella 2017 – 2018 suorien lentoja Los Angelesiin. Kaikkiaan lentoja on yhdeksän viikossa ja useille lähdöille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä lähtevillä lennoilla.

Talvella Helsingistä lähtevillä matkustajilla on enemmän vaihtoehtoja lentää Norwegianilla Los Angelesiin. Norwegian lisää lähtöjen määrää puolella, kun Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta voi lentää Los Angelesiin aiemman kahden viikoittaisen lennon sijasta kolme kertaa viikossa.

Kaikkiaan Norwegian tarjoaa talvikaudella yhdeksän viikoittaista lähtöä Skandinavian pääkaupunkien ja ”enkelten kaupungin” välillä.

– Olemme huomanneet, että suorille lennoille Skandinaviasta Los Angelesiin on suuri kysyntä. Uudet 787 Dreamlinerimme olleet periaatteessa koko ajan täynnä sekä Economy- että Premium -matkustamossa, mutta ennen kaikkea Premiumissa, jossa matkustajat saavat lisämukavuutta matkaan houkuttelevalla hinnalla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Lentoja voi yhdistellä yhdensuuntaisilla lipuilla

Talvikaudella Norwegian lentää Yhdysvaltojen länsirannikolla Los Angelesiin, Oakland/San Franciscoon ja Las Vegasiin.

Norwegianin yhdensuuntaisilla lipuilla on mahdollista lentää yhteen kohteeseen ja takaisin kotiin toisesta kohteesta. Siten menomatkalla voi lentää esimerkiksi Los Angelesiin, autoilla läpi Kalifornian ja lentää takaisin kotiin San Franciscosta.

Helsingistä lähtevillä matkustajilla on hyvät vaihtoyhteydet lennoille Skandinavian pääkaupunkien kautta.

Useita reittivaihtoehtoja

Tukholman kautta Helsingistä lähtevät matkustajat voivat lentää myös New Yorkiin ja Fort Lauderdaleen.

Kööpenhaminan tai Oslon kautta voi lentää Bostoniin ja Orlandoon.

Lontoon Gatwickin kautta lennettäessä valinnanmahdollisuudet Yhdysvaltoihin kasvavat entisestään, sillä yhtiö aloittaa Lontoosta suorat lennot Chicagoon, Seattleen, Denverin ja Austiniin.

Norwegian lentää myös sekä Pariisista että Barcelonasta useisiin kohteisiin Yhdysvalloissa.

Premium-luokka kiinnostaa yhä useampaa

Norwegian lentää Skandinaviasta Yhdysvaltoihin uusilla ja ympäristöystävällisillä 787 Dreamlinereilla, joissa on turistiluokan lisäksi Premium-luokka.

Yhä useampi varaa matkan Premium-luokkaan, jolloin lipun hintaan kuuluvat nopeampi lähtöselvitys ja turvatarkastus. Lisäksi Premium-lipun hintaan kuuluu istumapaikan varaus, kaksi lähtöselvitettävää matkatavaraa ja kolmen ruokalajin Premium-menu sekä aamiainen tai ilta-ateria samoin kuin ilmaiset juomat koko lennon ajan.

Lentopäivät Los Angelesiin

Norwegian lentää talvikaudella 2017 – 2018 Tukholman ja Los Angelesin välillä tiistaisin, torstaisin ja lokakuusta lähtien myös lauantaisin.

Kööpenhaminasta suorat lennot lähtevät keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin lokakuusta alkaen.

Oslosta suorien lentojen lähdöt ovat tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin joulukuusta lähtien.