Uusimmat

Norwegian laajentaa Argentiinaan

Norwegian laajentaa toimintansa Argentiinaan. Reittien käynnistyminen odottaa Argentiinan viranomaisten hyväksyntää.

Norwegianin hallitus on hyväksynyt konsernin argentiinalaisen tytäryhtiön suunnitelman tukikohtien perustamisesta, uusien työntekijöiden palkkaamisesta ja uusien reittien lanseeraamisesta Argentiinassa.

– Argentiinan markkinat ovat mielenkiintoiset ja niillä on paljon potentiaalia. Ne sopivat hyvin Norwegianin globaaliin strategiaan ja tarjontaan, jossa yhdistyvät edulliset hinnat niin maan sisäisillä kuin kansainvälisillä lennoilla, sanoo Norwegian Air Argentinan toimitusjohtaja Ole Christian Melhus.

Norwegian perusti tytäryhtiön Argentiinaan tammikuussa 2017 ja yhtiö on hakenut lentotoimilupaa Argentiinassa. Hakemus on nyt maan viranomaisten käsiteltävänä.

Hakemuksessa Norwegian on esittänyt suunnitelman merkittävistä toiminnoista sekä Argentiinan sisäisillä että ulkomaan lennoilla. Yhtiö aloittaa lähiaikoina hallintohenkilöstön palkkaamisen Argentiinassa ja miehistön rekrytoinnit käynnistyvät kesän lopussa.

Jos Argentiinan viranomaiset hyväksyvät Norwegianin hakemuksen, ensimmäiset uudet reitit julkistetaan ja ne tulevat myyntiin vuoden 2017 lopussa.