Uusimmat

Norwegian avaa suorat reitit Helsinki-Vantaalta Pisaan ja Tivatiin

Halpalentoyhtiö Norwegian avaa keväällä 2019 kaksi uutta suoraa reittiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Italiaan ja Montebegroon.

Norwegian aloittaa huhtikuussa 2019 lentää suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Pisaan ja Tivatiin.

Uusien reittien myötä Norwegian tarjoaa lähes 40 kansainvälistä suoraan reittiä ja neljä kotimaan reittiä Helsinki-Vantaalta.

Norwegian on kasvattanut voimakkaasti kapasiteettiaan Helsinki-Vantaalla sekä lisäämällä lähtöjä olemassa olevilla reiteillä että avaamalla uusia reittejä. Tähän mennessä vuonna 2018 Norwegian on avannut uudet reitit Helsingistä Krakovaan, Gdanskiin, Agadiriin ja Tel Aviviin.

Uudet reitit Pisaan ja Tivatiin

Helsinki-Vantaa (HEL) – Pisa (PSA) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 6. huhtikuuta 2019 alkaen.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Tivat (TIV) liikennöidään kerran viikossa tiistaisin 16. huhtikuuta 2019 alkaen.

Tivat sijaitsee Kotorinlahden rannalla eteläisessä Montenegrossa. Tivat tarjoaa miellyttävän Välimeren ilmaston, monia hienoja rantoja, joissa on kristallinkirkas turkoosi vesi sekä kaunista arkkitehtuuria.

Pisa on yliopistokaupunki Toscanassa Länsi-Italiassa. Kaupunki tunnetaan parhaiten kaltevasta tornistaan, mutta se tarjoaa myös muita nähtävyyksiä kuten katedraalin, Camposanton keskiaikaisen hautausmaan ja kastekappelin.

Pisa on myös hyvä kohde, jos haluaa tutustua Toscanaan ja sen muihin kauniisiin kaupunkeihin kuten Firenzeen, Siennaan ja Luccaan.