Uusimmat

Norwegian avaa reitit Tel Aviviin ja Gdanskiin.

Norwegian aloittaa syksyllä suorat reittilennot Helsinki-Vantaalta Tel Aviviin ja Gdanskiin.

Uudet reitit palvelevat erityisesti vapaa-ajan matkustajia.

Tel Aviv on Israelin toiseksi suurin kaupunki, joka houkuttelee matkailijoita kauniilla hiekkarannoilla, vilkkaalla huvi- ja kulttuuritarjonnalla sekä hyvillä ostosmahdollisuuksilla.

Gdansk puolestaan on yksi Puolan vanhimmista kaupungeista, joka tarjoaa rikkaan kulttuurielämän, kauniita rantoja ja mielenkiintoisen historian.

Norwegian lisää Helsinki-Vantaalta reittitarjontaa loppuvuoden aikana neljään kohteeseen. Jo aiemmin yhtiö on kertonut uusista reiteistä Krakovaan ja Agadiriin. Lisäksi yhtiö lisää lähtöjä talvikaudella useisiin suosittuihin kohteisiin.

– Suomen markkinat ovat meille tärkeät ja olemme iloisia, että voimme jälleen lanseerata kaksi uutta reittiä Helsingistä ja tarjota näin suomalaisille matkustajille aiempaakin enemmän valinnanmahdollisuuksia. Suomessa on suuri kiinnostus joustavia ja edullisia lentolippujamme kohtaan, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Uudet reitit Gdanskiin ja Tel Aviviin

Helsinki-Vantaa (HEL) – Gdansk (GDN) liikennöidään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja perjantaisin 29. lokakuuta 2018 alkaen.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Tel Aviv (TLV) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 3. marraskuuta 2018 alkaen.