Uusimmat

Norwegian aloitti Argentiinan kotimaanlennot

Norwegianin ensimmäinen Argentiinan sisäinen lento nousi ilmaan Buenos Airesista kohti Córdobaa, joka on maan toiseksi suurin kaupunki.

Ensimmäisiä maan sisäistä lentoa juhlittiin Buenos Airesissa, Córdobassa ja Mendozassa yhdessä kansallisten ja paikallisten viranomaisten kanssa. Paikalla oli muun muassa Argentiinan liikenneministeri Guillermo Dietrich.

– Tänään on historiallinen päivä ilmailualalla Argentiinassa. Yksi suurimmista lentoyhtiöistä maailmassa edistää työllisyyttä ja investointeja Argentiinassa. Tämä merkitsee, että eri kaupungit ovat nyt lähemmin sidoksissa toisiinsa, kun useammat ihmiset saavat mahdollisuuden lentää, sanoi Argentiinan liikenneministeri Guillermo Dietrich.

Norwegianin aloitus lisää tarjontaa Argentiinan sisäisillä reiteillä.

– Argentiinassa ja Etelä-Amerikassa on valtavat mahdollisuudet ja tulemme edistämään matkailun kasvua, työpaikkojen lisäämistä ja talouskasvua Argentiinassa, jossa lentoreittien tarjonta on perinteisesti ollut rajallista, sanoi Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian tarjoaa myös suorat lennot Lontoon Gatwickin ja Buenos Airesin välillä neljä kertaa viikossa yhtiön 787 Dreamliner -koneilla. Lennoille on yhteys Helsinki-Vantaalta.