Uusimmat

Norwegian aloittaa suorat lennot Brasiliaan

Rio de Janeirosta tulee Norwegianin ensimmäinen kohde Brasiliassa, kun yhtiö aloittaa suorat lennot Lontoon Gatwickin.

Uusi yhteys palvelee myös suomalaisia matkustajia, sillä Helsinki-Vantaalta pääsee Gatwickin kautta hyvillä vaihtoyhteyksillä sekä Buenos Airesiin että Rioon.

Lennot Rio de Janeiroon alkavat 31. maaliskuuta 2019. Norwegian liikennöi uutta reittiä neljästi viikossa.

– Rio de Janeiron reitille on ollut kysyntää ja uskomme siihen vahvasti. Odotamme innolla sitä, että Etelä-Amerikasta tulee aiempaakin paremmin saavutettava matkustajille Euroopassa ja erityisesti sitä, että voimme tarjota brasilialaisille edullisia lentolippuja Eurooppaan, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

– Norwegianin lennoilla Brasiliaan tulee olemaan suuri merkitys maan matkailulle, sanoo Brasilian turistiministeri Vinicius Lummertz.

Lisää lentoja Buenos Airesiin

Norwegian lentää jo tällä hetkellä suorilla lennoilla Lontoon Gatwickin ja Argentiinan pääkaupungin Buenos Airesin välillä.

Suuren kysynnän ansiosta Norwegian lisää lähtöjä ja alkaa lentää Buenos Airesiin päivittäin 3. joulukuuta alkaen.

Lokakuussa Norwegian aloitti Argentiinan sisäiset lennot ja vuoden loppuun mennessä Norwegian tulee liikennöimään kuutta kotimaan reittiä Buenos Airesista. Lentokohteita ovat Córdoba, Mendoza, Iguazú, Neuquén, Bariloche ja Salta.

Aikataulu
Lähdöt Lontoon Gatwickistä klo 12.00 paikallista aikaa ja saapuminen Rio de Janeiroon klo 19.25 paikallista aika.
Lähdöt Rio de Janeirosta klo 22.25 paikallista aika ja saapuminen Lontoon Gatwickin klo 13.35 (+1 päivä paikallista aikaa).