Uusimmat

Mövenpick avasi hotellin terveystietoisille matkailijoille

Bangkokissa sijaitseva Mövenpick BDMS Wellness Resort on uusi hotellivaihtoehto terveystietoisille matkailijoille.

Hotelli sijaitsee Sukhumvitin kaupunginosan keskustassa. Sitä ympäröi 1,2 hehtaarin kasvillisuusalue, joka tarjoaa vehreät näkymät 293 huoneesta ja sviitistä.

Hotellin vieressä on myös BDMS Wellness Clinic -terveysklinikka, jossa vieraille on tarjolla hoitoja, kuten fysioterapiaa, vatsan terveyteen liittyvää opastusta, suunhoitoa sekä erilaisia hedelmällisyyshoitoja.

– Bangkok on vilkas suurkaupunki, johon saapuu matkailijoita kaikkialta maailmasta. Olemme iloisia voidessamme tarjota hotellin, joka on saanut inspiraationsa ainutlaatuisesta terveyskonseptista, sanoo Accorin Itä-Aasian ja Malediivien COO Patrick Basset.

Mövenpick BDMS Wellness Resort sijaitsee keskellä kaupunkia.

– Vieraamme voivat rentoutua vehreissä puutarhoissa ja nauttia erilaisista terveyshoidoista, sanoo Accorin Itä-Aasian ja Malediivien COO Patrick Basset.

Mövenpick BDMS Wellness Resortissa on tarjolla myös tarkkaan harkittu terveellinen ruokalista. Tamarind Natural Dining tarjoilee vieraille ekologisia ja terveellisiä ruokia, kun taas Cinnamon Lobby Loungessa voi nauttia viiniä ja muita juomia.

Kohteessa on myös suuri ulkoallas sekä suuri kuntosali, jonka on suunnitellut DAVID Health Solutions. Vuoden lopussa avautuu myös kylpylä ja uusi Thaimaa-teemainen ravintola.

– Kaksi yritystämme täydentävät toisiaan täydellisellä tavalla – Mövenpickin selkeä sveitsiläinen tyyli ja meidän ennaltaehkäisevät hoitomme, sanoo BDMS Wellness Clinicin toimitusjohtaja Raymond Chong.

Huonevaraus booking.comista: Mövenpick BDMS Wellness Resort Bangkok

– Olemme huomanneet, että yhä useammat matkailijat panostavat terveyteen ja hyvinvointiin myös yksityisillä matkoilla. Uusi konsepti BDMS Wellness Clinicin kanssa tarkoittaa Accorille jälleen uutta askelta kasvavilla markkinoilla. Myös sijainti Bangkokissa on hauska, koska kaupunki ja koko maa on jo pitkään ollut pohjoismaisten matkailijoiden suosiossa, sanoo Accorin Pohjoismaiden Development & Operations -päällikkö Jan Birkelund.

Mövenpick Hotels & Resortsilla on nykyisin yli 85 hotellia 25 maassa.