Uusimmat

Meksiko ja Thaimaa TUIn suosituimmat talven lomakohteet

TUIn talven 2017 – 2018 uutuuskohteena on Vietnam, jonne lennetään lomalennolla. Lisäksi reittilennoilla pääsee useisiin uusiin kaukolomakohteisiin, kuten Balille, Langkawille ja Seychelleille.

TUIn talven lomavalikoima on aiempaa laajempi, sillä tarjolla on uusia reittilentopohjaisia matkakohteita kuten Sansibarin ja Seychellit. Reittilennot antavat matkustajille mahdollisuuden määritellä matkansa pituuden entistä joustavammin, jolloin viikon matkalla ehtii myös kaukomaille.

Kaukolentokohteisiin TUI lentää talvella suoria lomalentoja Vietnamiin, Mauritiukselle, Kap Verdelle, Thaimaan ja Meksikoon. Lennot tapahtuvat Boeing 787 Dreamliner -lentokoneella.

Dreamliner-lentokoneessa matkustusmukavuus on parempi. Koneissa on enemmän jalkatilaa molemmissa lentoluokissa, leveämmät istuimet, parempi ilmanlaatu, alhaisempi melutaso, suuremmat ikkunat ja matalammat hiilidioksidipäästöt matkustajaa kohden verrattuna muihin lomalentoihin. Miellyttävänä yksityiskohtana toimii myös lennon tunnelmavalaistus, joka auringonlaskua ja -nousua jäljitellen auttaa matkustajia sopeutumaan aikavyöhykkeiden vaihtumiseen.

TUIn uudet kaukolomakohteet talvella 2017-2018

  1. Phu Quoc, Vietnam
  2. Bali, Indonesia
  3. Goa, Intia
  4. Barbados
  5. Aruba
  6. St Martin
  7. Sansibar, Tansania
  8. Seychellit
  9. Langkawi, Malesia

Yhdistelmälomat – kaksi kohdetta yhdellä lomalla

TUIn tarjonnassa on myös yhdistelmälomia Meksikoon, Thaimaahan, Mauritiukselle ja Kanariansaarille.

Yhdistelmälomalla on mahdollisuus lomailla kahdessa eri kohteessa yhden matkan aikana ja pituuden voi valita 2-4 viikon välillä. Esimerkiksi yhdistämällä Meksikon matkaan Isla De Holboxin saaren ja Playa Del Carmenin rytmikkyyden tutustut Meksikoon monipuolisesti.

Valmismatkalle omalta kotikentältä

Kap Verde

Tänä talvena TUI lentää suorin lennoin Kap Verden Salin saarelle Helsingin lisäksi myös Oulusta ja Vaasasta. Lento taittuu entistä mukavammin ja nopeammin, sillä koneen ei tarvitse enää tehdä tankkausvälilaskua Teneriffalla. Kap Verdelle on varattu matkoja viime vuotuista enemmän ja kohteeseen suomalaisia houkuttelevat aurinkoinen ilmasto ja pitkät rannat, jotka takaavat täydellisen rentoutumisen.

Kanariansaaret

Kanariansaaret ihastuttavat suomalaisia vuodesta toiseen ja tälle talvelle TUI on lisännyt matkustuskapasiteettia Kanarialle. TUI lentää talvella Helsingistä, Tampereelta, Vaasasta ja Oulusta Gran Canarialle, Teneriffalle ja Fuerteventuralle. Lisäksi Helsingistä lennetään Lanzarotelle ja Fuerteventuralle koko talven.

Lämmössä lekottelun lisäksi talvella urheillaan ja kerätään energiaa talven varalle. Joulukuussa tarjolla on myös aktiivista lomailua TUIn yhdessä FitWorld Travelin kanssa järjestämällä treenilomalla Lanzarotella.

Mauritius – suomalaisten unelmakohde

Mauritius äänestettiin aikaisemmin tänä vuonna TUIn Himotuin Loma -äänestyksessä suomalaisten unelmalomakohteeksi. Tämä unelmien lomakohde on entistä saavutettavampi TUIn lentäessä suorin lennoin Mauritiukselle joulukuusta maaliskuuhun joka toinen viikko. Lisäksi saatavilla on reittilennoin muita matkan pituuksia aina syyskuusta huhtikuun loppuun.

Thaimaa

Thaimaa on ollut pitkään suomalaisten talven lomasuosikki ja matkustusmäärät ovat vain kasvussa. Thaimaassa on lukuisia lomakohteita, kaukaisia rantoja, herkullista ruokaa ja monipuolinen hotellivalikoima. TUIn hotellivalikoima käsittää peräti 126 hotellia, ja laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyvät sopivat hotellit niin perheille kuin pariskunnille, sekä erilaisille budjeteille.

Vietnam

Uutuuskohteeseen Vietnamin Phu Quocin saarelle lennetään joulukuusta maaliskuuhun joka toinen viikko suorin lennoin. Luonnonkaunis Phu Quoc hurmaa kauniilla maisemilla, ystävällisillä ihmisillä, pitkillä rannoilla ja paikallisella ruokakulttuurilla. Autenttinen Vietnam on nouseva lomakohde, josta povataan uutta Thaimaata suosion suhteen.

TUIn talven 2017-2018 suosituimmat matkakohteet

  1. Gran Canaria
  2. Teneriffa
  3. Krabi
  4. Phuket
  5. Lanzarote
  6. Kap Verde
  7. Madeira
  8. Meksiko
  9. Mauritius
  10. Vietnam