Uusimmat

Matkavekka lentää maakuntakentiltä syksyllä – elokuussa äkkilähtöjä

Matkavekka aloittaa suorat lomalennot Välimeren lomakohteisiin useilta maakuntakentiltä syksyllä.

Kaikkiaan lentoja on syksyllä viideltätoista kentältä Suomesta. Lennot suuntautuvat suomalaisten suosimiin lomakohteisiin Portugalissa, Espanjassa, Kreikassa, Italiassa ja Bulgariassa.

Maakuntakentiltä lennetään syys – lokakuussa, pääasiassa koulujen loma-aikaan. Lomakohteissa on suomenkielinen opaspalvelu.

Heinäkuussa Matkavekalla on äkkilähtöjä Helsinki-Vantaalta. Kohteet ovat pääasiassa Kreikassa, Portugalissa ja Espanjassa, mutta matkoja on myös Turkkiin.

Turkissa kohteina ovat Side, Alanya ja Antalya. Lennot tapahtuvat Turkish Airlinesin reittilennoilla, jolloin koneenvaihto on Istanbulissa.

Tilauslentojen ohella Matkavekka lentää Oulusta syksyn aikana useisiin lomakohteisiin reittilennoilla. Kohteina ovat Dubrovnikin rannikko, Barcelona, Gran Canaria ja Teneriffa.

Helsinki-Vantaalta Matkavekan lento+hotelli –lomapaketteja

Matkavekalla on kesäkaudella 2020 Helsinki-Vantaalta Matkavekka-lomapaketteja Kreikan lomakohteisiin Rodokselle ja Kreetalle. Lomaohteissa on suomenkielinen opaspalvelu.

Lisäksi Matkavekalla on Helsinki-Vantaalta omatoimisia lento+hotelli-lomapaketteja ja kaupunkilomia noin 30 kohteeseen ympäri vuoden. Näissä lomapaketeissa matkustuspäivät ja matkan kesto ovat joustavia, matkat tapahtuvat reittilennoille, matkan hintaan sisältyy ruumaan menevä matkatavara, lisämaksusta voi tilata kuljetukset kentältä hotelliin. Matkoilla on matkapakettilain tarjoama suoja kuluttajille.

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Matkavekan lennot Suomen lentokentiltä syksyllä 2020

Algarve, Portugali Madeira, Portugali Costa de Almería, Espanja Mallorca, Espanja Kreeta, Keikka
Seinäjoki
Rovaniemi
Joensuu
Pori
Kuopio
Jyväskylä
Helsinki
Kuopio
Pori
Kokkola
Jyväskylä
Joensuu
Lappeenranta
Kemi
Kajaani
Kuopio
Pori
Kokkola
Jyväskylä
Joensuu
Lappeenranta
Kokkola
Jyväskylä
Vaasa
Joensuu
Pori
Kuopio
Rodos, Kreikka Zakynthos, Kreikka Calabria, Italia Varnan Kultahietikko, Bulgaria
Rovaniemi
Joensuu
Pori
Kuopio
Jyväskylä
Kokkola
Savonlinna
Kajaani
Kokkola
Jyväskylä
Kuusamo
Kemi
Kokkola
Jyväskylä
Joensuu
Lappeenranta
Pori
Kuopio
Joensuu
Pori
Kuopio

Mainos (Teksti jatkuu alla)

Matkavekan tilauslentoja operoi maakuntakentiltä pääasiassa puolalainen Enter Air, joka operoi pääasiassa 189 -paikkaisilla Boeing 737-800 -kalustolla.

Matkavekan 1.8.2020 ja sen jälkeen lähtevät matkat toteutetaan matkaohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Matkoihin ovat toistaiseksi voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot. Mikäli matkoihin tulee muutoksia esimerkiksi lentoyhtiön tekemien aikataulumuutosten tai peruutusten vuoksi, matkanjärjestäjä on tapauskohtaisesti yhteydessä matkan ostaneisiin.