Uusimmat

Matkavekka ja Lomamatkat yhdistyivät – ovat nyt yhdessä Matkavekka

Matkavekka ja Lomamatkat eli matkanjärjestäjä Primera Holidays Oy:n kaksi brändinimeä yhdistyvät Matkavekaksi.

Samalla kaksi verkkokauppaa, matkavekka.fi ja lomamatkat.fi yhdistyvät yhteen osoitteeseen matkavekka.fi, jonka valikoima sisältää lomia aina etelän rantakohteista elämyksellisiin kiertomatkoihin ja Viron-lomista Euroopan kaupunkilomiin.

Matkatoimisto Oy Matka-Vekka ja Lomamatkat Oy yhdistyivät jo vuoden 2016 alussa uudeksi matkanjärjestäjäksi, jonka virallinen nimi on Primera Holidays Oy. Primera Holidaysin brändinimiä ovat olleet Matkavekka ja Lomamatkat sekä uusimpana Finland Tours, joka on tarjonnut stopover-matkapaketteja Suomeen tuleville, lähinnä aasialaisille, matkailijoille.

– Nyt toukokuussa yksinkertaistamme tuotevalikoimaamme niin, että kaikki Suomesta ulkomaille tehtävät matkat myydään Matkavekka-nimen alla. Finland Tours tarjoaa kotimaan matkapaketteja jatkossa myös suomalaisille matkailijoille. Lomamatkat-nimi jää näin olleen pöytälaatikkoon, kertoo Primera Holidays Oy:n toimitusjohtaja Minna Tuorila.

– Digitaalisessa maailmassa nimi Lomamatkat jää helposti kaiken maailman lomamatkojen jalkoihin. Matkavekka ja sen perinteet paikallisena toimijana kuvaavat paremmin tarjoamaamme valikoimaa lentokentiltä ympäri Suomen. Matkavekka on kauan ollut tunnettu runsaasta matkavalikoimasta, ja onhan Lomamatkojen rantalomiakin myyty Matkavekan matkamyymälöissä jo pitkään, Tuorila sanoo.

Kaikki olemassa olevat Matkavekan ja Lomamatkojen matkavaraukset pysyvät voimassa aivan normaalisti. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii edelleen Primera Holidays Oy.

Lue lisää:
matkavekka.fi