Uusimmat

Malaysia Airlines polkee lentohintoja Suomessa

Bangkokin liikenneruuhkaa

Malesiassa tapahtunut lento-onnettomuus laskee lentohintoja Suomessa. Matkustajakadosta kärsivä Malesia Airlines on laskenut esimerkiksi Helsingin ja Bangkokin välisten lentojen hinnat ennätysalas.

Edullisimmillaan Malesia Airlinesin lennot Thaimaan pääkaupunkiin Bangkokiin voi ostaa hieman yli 500 eurolla. Tämä tosin edellyttää kahta koneen vaihtoa Amsterdamissa ja Kuala Lumpurissa.

Bangkokin lentojen hinnat ovat alhaisimmillaan kahteen vuoteen, käy ilmi Travelmarketin ylläpitämästä Suomen lentohintaindeksistä.

Malaysia Airlinesin lento MH370 katosi vajaat pari kuukautta sitten lennolla Kuala Lumpurista Pekingiin. Valtava mediapyöritys ja lennon katoamiseen liittyvä mystiikka ovat vaikuttaneet malesialaisen lentoyhtiön lentojen myyntiin.

Vaikka otetaan huomioon kausivaihtelusta johtuva hintojen muutos, on hintataso 25 prosenttia halvempi kuin kaksi vuotta sitten. Kaksi vuotta sitten edullisin hinta Bangkokiin oli Turkish Airlinesillä Istanbulin kautta 710 euroa. Malaysia Airlines oli halvin myös vuosi sitten, mutta silloin hinta oli 610 euroa.

Travelmarketin vertailussa on mukana 10 Euroopan kohdetta ja 10 kaukokohdetta.