Uusimmat

Maailman suurin hotelliketju avasi hotellin Tampereelle – Courtyard by Marriott toimii Tampere-talon yhteydessä

Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli toimii Tampereella

Maailman suurin hotelliketju Marriott International avasi ensimmäisen hotellin Tampereella.

Hotelli on Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -brändin hotelli sekä globaalin Marriott-hotelliketjun ensimmäinen täysin uusi hotellirakennus Suomessa.

Courtyard Tampere City sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tampere-talon pääsisäänkäynnin vieressä rautatieaseman, Tampereen yliopiston sekä Tullin alueen toimistokeskittymien läheisyydessä.  Courtyard Tampere Citystä on suora yhteys kongressi- ja kulttuurikeskus Tampere-taloon.

Hotellissa on 11 kerrosta ja 229 huonetta, joista yksi on junior-sviitti.

Courtyard on dynaaminen, moderni ja keskihintainen hotelli, joka teknologiaa, tyyliä ja mukavuutta yhdistäen auttaa vieraitaan hyödyntämään aikansa mahdollisimman hyvin.

– Courtyard Tampere City tuo vilkkaan ja kehittyvän tapahtumakaupungin ytimeen 458 uutta vuodepaikkaa sekä ravintolan ja cocktailbaarin niin vieraidemme, muiden kaupungin matkailijoiden kuin kaupunkilaistenkin iloksi, kertoo Courtyard by Marriott Tampere Cityn hotellinjohtaja Ville Virkki.

Huonevaraus: Courtyard by Marriott Tampere City

Courtyard by Marriott Tampere -hotellin aula.

Hotellin sisustus henkii modernia mannermaista ja selkeälinjaista tyylikkyyttä. Aulatilan sisustuksen viimeistelevät kansainväliset, skandinaaviset sekä kotimaiset design-kalusteet ja -esineet.

Hotellivieras voi havaita hienovaraisissa yksityiskohdissa vaikkapa Hanna Ugglan maalauksia, kotimaisen Innoluxin ja Harri Koskisen valaisimia, tanskalaisen GUBI:n Bat Lounge -nojatuoleja ja Coco Bar Chair-baarituoleja sekä saksalaisen Thonetin Robert Stadlerin suunnittelemia No. 107 -tuoleja.

Hotellin huoneissa on ilmastointi, oma kylpyhuone, tv, tallelokero ja silitysmahdollisuus.

Liikematkailijoiden ja lomailijoiden hotelli

Courtyard by Marriott Tampere City on suunnattu liikematkustajille ja perheille. 

Hotellin Kitchen & Bar tarjoilee kansainvälisiä klassikkoruokalajeja ja modernin keittiön makuja sekä hotellissa majoittuville että pistäytyjille. Ravintola tarjoilee päivittäin hotelliaamiaisen sekä päivällisaikaan à la carte -menun antimia. Lounasmenu sopii myös kiireettömälle business-lounaalle.

– Courtyard Tampere City sopii erinomaisesti liikematkailijoille. Palvelukokonaisuutemme sekä ainutlaatuinen sijaintimme ovat omiaan ryhmille sekä yritysasiakkaille, jotka arvostavat kansainvälistä laadukkuutta, sanoo Courtyard by Marriott Tampere Cityn myyntipäällikkö Kiki Koskinen.

Varaa huone: Courtyard by Marriott Tampere City